Om Dustin home

Dustin home er en leverandøruavhengig bedrift som bare innretter sin virksomhet til privatpersoner og for det digitaliserte hjemmet.
Dustin home inngår i Dustinkonsernet som i 2008 omsatte for SEK 3,8 milliarder, og har 25 års erfaring i IT-bransjen. Dette innebærer innarbeidet leverandørkontrakter, en velfungerende organisasjon og markedets største lagerførte produktutvalg.

www.dustinhome.no har som mål at vi skal være førstevalget når det gjelder kjøp av hjemmeelektronikk på Internett. Dette oppnår vi med rask, nøyaktig og pålitelig logistikk, konkurransedyktige priser, en velfungerende netthandel og kunnskapsrike, kreative medarbeidere.

Som privatkunde hos Dustin home kommer det til å være enkelt og trygt å foreta kjøp på Internett, og takket være et velfungerende lager kan produktene leveres til kunden uten mellomledd med Posten over hele landet.

Omtaler av Dustin home

Totalt 2.5 av 5

Basert på 12 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • cathrine 12.10.2018 Samme dag
  Styr unna denne butikken, min iPhone gikk i stykker etter 5 mnd, de har nå hatt tlf i snart 2 uker til reperasjon men kan ikke svare på når jeg får den tilbake! De har sendt den til Polen. Svarer ikke på FB eller mail.
 • DJ 08.10.2018
  Bestilte pcskjerm til 10 000, leste reviews - kansellerte ordre før de sendte varen..
 • Stein 27.09.2018 Ca. 2 uker
  Forferdelig kundeservice, mange ukers leveringstid på produkt på "lager" og fantasibeskrivelse av hvor gode produktene er. Bare å styre langt unna!
 • Anders 07.09.2018 5 dager
  Jeg forhåndsbestilte Spider-Man Special Edition til Playstation 4, den 04.09. 18.
  Som har utgivelsesdato i DAG! (07.09.18)
  Samme dag sendte jeg dere en Mail og spurte om jeg kom til å få det på utgivelsesdato. Uten å få svar på denne mailen.
  På Onsdag ringte jeg de på kundeservice, der BEKREFTA vedkommene at jeg ville få varen på utgivelsesdato!
  Men nå dag (07.09.18), får jeg mail...
 • Knut 04.06.2018 Neste dag
  Hadde ikke forventet å få så god kundebehandling som jeg hinhome. Laderen til en ASUS PC sluttet å fungere, og fikk tilsendt ny umiddelbart uten kverulering. Slikt liker man. Kommer til å handdle Meen hos dem
 • Lars 08.05.2018
  Ventet på en pakke over en måned, og da jeg kontaktet kundeservice sa de at varen var utgått. Og så avtalte vi at de skulle betale tilbake innen 2-5 dager. Men ingen utbetaling. Så spurte jeg dem igjen og de sa at de hadde sett på feil ordre, men at de nå fant den riktige og skulle tilbakebetale innen ytterligere 2-5 arbeidsdager. De 5 arbeidsdagene var for fire dager siden, så nå blir det...
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker