Om Dustin home

Dustin home er en leverandøruavhengig bedrift som bare innretter sin virksomhet til privatpersoner og for det digitaliserte hjemmet.
Dustin home inngår i Dustinkonsernet som i 2008 omsatte for SEK 3,8 milliarder, og har 25 års erfaring i IT-bransjen. Dette innebærer innarbeidet leverandørkontrakter, en velfungerende organisasjon og markedets største lagerførte produktutvalg.

www.dustinhome.no har som mål at vi skal være førstevalget når det gjelder kjøp av hjemmeelektronikk på Internett. Dette oppnår vi med rask, nøyaktig og pålitelig logistikk, konkurransedyktige priser, en velfungerende netthandel og kunnskapsrike, kreative medarbeidere.

Som privatkunde hos Dustin home kommer det til å være enkelt og trygt å foreta kjøp på Internett, og takket være et velfungerende lager kan produktene leveres til kunden uten mellomledd med Posten over hele landet.

Omtaler av Dustin home

Totalt 1.5 av 5

Basert på 7 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Ludvik 03.09.2019 3 dager
  Jeg har handlet på nettsiden deres to ganger og har vært veldig fornøyd begge gangene. Første kjøpet var en ny iPhone, og den kom løpet av kun 3 dager. Min nyeste kjøp var en Mac, som i tillegg var bestillingsvare. På tross av lagerstatus kom varen hjem til meg før uken var over.
 • Tom 24.05.2019 Ca. 2 uker
  Bestilte et hovedkort hos Dustin Home. Etterlyste det da det fortsatt ikke var kommet etter 2 uker. Fikk da beskjed om at de var tom og ikke kom til å ta inn flere.
  Så i stedet for å si i fra om dette så lar de bare pengene mine stå på kontoen deres.

  Helt utrolig at jeg selv må etterlyse dette. Styr unna
 • Ivica Mijatovic 14.01.2019 2 dager
  It was in specs for Lenovo laptop that Lenovo Active Pen 2 is included. I wanted to check that anyway so i ask kundeservice 4. januar 2019. if the active pen 2 that is included. Gabriella Boberg from Dustin Home NO answered 7. januar that active pen 2 is included. I ordered laptop and when i get it there was active pen 1 in the package!!! Active pen 1 is cheaper that active pen 2, has connection issues,...
 • Thomas 15.11.2018 Samme dag
  De greier ikke å håndtere reklamasjoner/reparasjoner. Vi har endt opp med å miste både vare, penger og har i tillegg fått en rekke utgifter som følge av feil på vare.
 • cathrine 12.10.2018 Samme dag
  Styr unna denne butikken, min iPhone gikk i stykker etter 5 mnd, de har nå hatt tlf i snart 2 uker til reperasjon men kan ikke svare på når jeg får den tilbake! De har sendt den til Polen. Svarer ikke på FB eller mail.
 • DJ 08.10.2018
  Bestilte pcskjerm til 10 000, leste reviews - kansellerte ordre før de sendte varen..