Om Dustin home

Dustin home er en leverandøruavhengig bedrift som bare innretter sin virksomhet til privatpersoner og for det digitaliserte hjemmet.
Dustin home inngår i Dustinkonsernet som i 2008 omsatte for SEK 3,8 milliarder, og har 25 års erfaring i IT-bransjen. Dette innebærer innarbeidet leverandørkontrakter, en velfungerende organisasjon og markedets største lagerførte produktutvalg.

www.dustinhome.no har som mål at vi skal være førstevalget når det gjelder kjøp av hjemmeelektronikk på Internett. Dette oppnår vi med rask, nøyaktig og pålitelig logistikk, konkurransedyktige priser, en velfungerende netthandel og kunnskapsrike, kreative medarbeidere.

Som privatkunde hos Dustin home kommer det til å være enkelt og trygt å foreta kjøp på Internett, og takket være et velfungerende lager kan produktene leveres til kunden uten mellomledd med Posten over hele landet.

Omtaler av Dustin home

Totalt 2 av 5

Basert på 10 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Ivica Mijatovic 14.01.2019 2 dager
  It was in specs for Lenovo laptop that Lenovo Active Pen 2 is included. I wanted to check that anyway so i ask kundeservice 4. januar 2019. if the active pen 2 that is included. Gabriella Boberg from Dustin Home NO answered 7. januar that active pen 2 is included. I ordered laptop and when i get it there was active pen 1 in the package!!! Active pen 1 is cheaper that active pen 2, has connection issues,...
 • Thomas 15.11.2018 Samme dag
  De greier ikke å håndtere reklamasjoner/reparasjoner. Vi har endt opp med å miste både vare, penger og har i tillegg fått en rekke utgifter som følge av feil på vare.
 • cathrine 12.10.2018 Samme dag
  Styr unna denne butikken, min iPhone gikk i stykker etter 5 mnd, de har nå hatt tlf i snart 2 uker til reperasjon men kan ikke svare på når jeg får den tilbake! De har sendt den til Polen. Svarer ikke på FB eller mail.
 • DJ 08.10.2018
  Bestilte pcskjerm til 10 000, leste reviews - kansellerte ordre før de sendte varen..
 • Stein 27.09.2018 Ca. 2 uker
  Forferdelig kundeservice, mange ukers leveringstid på produkt på "lager" og fantasibeskrivelse av hvor gode produktene er. Bare å styre langt unna!
 • Anders 07.09.2018 5 dager
  Jeg forhåndsbestilte Spider-Man Special Edition til Playstation 4, den 04.09. 18.
  Som har utgivelsesdato i DAG! (07.09.18)
  Samme dag sendte jeg dere en Mail og spurte om jeg kom til å få det på utgivelsesdato. Uten å få svar på denne mailen.
  På Onsdag ringte jeg de på kundeservice, der BEKREFTA vedkommene at jeg ville få varen på utgivelsesdato!
  Men nå dag (07.09.18), får jeg mail...
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker