Om Digitalimpuls.no

Digital Impuls AS er et heleid norsk Firma. Firmaet ble opprettet i 2002 og fyller i år 10 år. I våre 10 år har vi holdt til i Møllergata
i Oslo. Firmaet har idag 10 ansatte og har solid økonomi.

Hos oss gjør du en trygg og god handel enten du velger vår butikk eller nettbutikk. Velkommen til oss!

Siste omtaler
 • Annette Wikerøy 13.12.2017 2 dager
  Bestilte Kindle lesebrett mm. Levert etter 2 dager på postkontoret mitt. Dette er altså 13.desember.... Fantastisk bra!
 • Lars 07.06.2017 3 dager

  Bestilte kjøleblokk som ikke var på lager. Fikk tilbud om en dyrere til samme pris som de kunne sende samme dag. Topp score fra meg.

 • el 03.03.2017

  Det kan diskuteres av flere grunner!

  ...
 • Alexander 30.08.2016 Neste dag

  Fantastisk butikk. De var dyrere før men nå har de jammen meg blitt ganske jevn med de store nettbutikkene. De har kjempegod service på butikken sin også i Trondheim med folk som kan det de selger. 


  Anbefaler folk sterkt å kanskje gi denne butikken en sjanse i stedet for komplett og de standard butikkene man vanligvis går til. Digitalimpuls får mitt neste kjøp også. 


   

 • Harald 11.04.2016 Ca. 1 uke

  Meget bra butikk for entusiaster som vil svi av noen tusen, når det er sagt så skal det sies at butikken kun er god fordi en viss ansatt gjør en ekstremt god jobb mens det er andre ansatte som faktisk er milevis unna.. når denne visse personen er på ferie går det rimelig tregt, å det er uten noen form for oppdatering på veien.. Utrolig fornøyd når digital impuls bygde pcen min til 40000kr, langt fra fornøyd når digital impuls bygde 15000kr pcen. Grunn: han ENE var på ferie.

 • Lars Ødegård 11.02.2016 Neste dag

  Som kunde gjennom mange år må jeg si at Digital Impuls utmerker seg gang på gang med god service, topp produktkunnskap, og et meget godt prisnivå.


  De løser problemer på en god og effektiv måte!


  Toppscore fra meg!