Om Dell

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Dell.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Siste omtaler
 • Jarle Tjelland 11.12.2017 Ca. 2 uker
  Nettsiden var helt grei utseendemessig, men virket "tung" og lastet inn utrolig tregt. En sammenlignbar side som f.eks komplett.no og elkjøp sin side er i en helt annen liga.
  Bestilte her pga gode omtaler av en laptop jeg skulle ha. Bestilte 27 november og har enda ikke fått den 11 desember. I dag er dette alt for dårlig. Laptop fra komplett kom innen 2-3 dager.

  Så gode produkter, dårlig nettside, alt for dårlig leveringstid. Sannsynligvis pga de har sin egen leveringstjeneste.
  Service har jeg enda ikke fått testet.
 • Rune 10.05.2017 Ca. 2 uker

  Nettsiden er tydelig på at pakken sendes raskt, men unnlater å nevne at leveransen er enormt treg. Det tok to fulle uker fra Dell hadde sendt laptoppen min til den endelig ankom.

  Treg transport er kan gå greit om de passer på å gjøre det tydelig hvor treg den er og gir muligheten til å velge andre transportører, men her fikk jeg et intrykk av at de benyttet en seriøs aktør.

 • Geir 11.02.2012 Neste dag
  Har ikke handlet mye hos Dell, men kjøpte en 24 tommers PC-skjerm. Etter vel tre år fikk jeg en tynn rød stripe vertikalt på skjermen. Etter å ha beskrevet feilen for Dell, så kom de med ny skjerm til meg dagen etter! Jeg mistenker den skjermen jeg fikk for ikke å være ubrukt - men den er 100% strøken, og virker upåklagelig!
 • Tor Helge Brunstad 21.09.2011
  Stor,tung og sjølgod er vel en riktig beskrivelse av "nettbutikken".
  Pcen jeg kjøpte virket ok, helt til jeg prøvde å koble til en ekstern harddisk på esata utgangen. Det funket ikke.
  Deretter fulgte en endløs dialog via mail med saksbehandler uten resultat.Laptoppen ble sendt til Anovo for rep.Når jeg fikk pcen tilbake, kunne jeg lese på et følgeskriv: testet og funnet OK.Noe som viste...
 • Vanja Morisbak 14.12.2009

  Jeg kjøpte en bærbar pc hos Dell sommeren 2002. Det siste året har den ikke fungert tilfredsstillende, og Dell har vært hjemme hos meg 3 ganger og byttet diverse uten at det har hjulpet (og dette etter _mye_ telefonsupport som heller ikke har hjulpet).

  Menneskene jeg snakker med er alltid hyggelige og behjelpelige. Ingen klager der. Det som gjør meg sint er følgende:
  Jeg reklamerte, og...
 • Hans Torvald Robberstad 14.12.2009

  Jeg hadde bestemt meg, for å kjøpe en
  Dell 4400 P4 1,8GHz ferdi konfigurert for ca. 22,000,- inksiv mva. Men for å bestille på web, og få 3 års garanti så hadde jeg noen spørsmål, så jeg rihgte først.Jeg pratet med en selger, som var totalt u interessert i mine problem, så han hadde ikke problem med å overtale meg til å gå et annet sted å bruke de 30,000.-, som jeg brukte på Quad.