Om Dekorama

Dekorama.no er en norsk nettbutikk med et eget stort lager på alt av festprodukter til anledninger som både bursdag, barnebursdag, konfirmasjon, dåp og bryllupsprodukter. I tillegg finner du et stort utvalg av kostymer til både karneval, sommerfest og selvfølgelig halloween!

Dekorama.no er eiet av Stil og Trend AS som siden 2005 har drevet med nettbutikk og salg av fest- og bryllupsprodukter. Med gode relasjoner til leverandører, store innkjøp og stort vareutvalg er Dekorama.no også svært prisdyktige ved siden av å være raske med behandling av ordrer.

Butikkens lager holder til i Tønsberg, og utsending skjer derfor raskt til hele Norge. Vårt mål er å sende alle ordrer innen spreke 12 timer, mandag - fredag. Dekorama.no bruker kjente samarbeidspartnere på både frakt og betaling, og både VIPPS, faktura, delbetaling, kortbetaling og forhåndsbetaling er valg du kan ta i vår enkle kasseløsning.

Uansett anledning du skal handle til, det være seg sommerfest, barnebursdag, kostymeparty, temafest eller de større anledningene som dåp, konfirmasjon og bryllup hvor du har en datofrist til når du trenger pynt og dekorasjonene - er det sikkert at du finner det du trenger hos Dekorama.no, og får det levert tidsnok.

Butikken tilbyr i overkant av 5000 forskjellige produktlinjer, og moderne systemer sørger for at vi har over 95% av produktene på lager til enhver tid.

Pynt til fest med tilbehør fra Dekorama.no og få fest-produktene dine hjem i tide!

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale