22 22 76 50

Om Dataspesialisten

Vi driver med salg & service av blant annet datamaskiner og mobiltelefoner.

Omtaler av Dataspesialisten

Totalt 3.5 av 5

Basert på 9 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • Ca. 1 uke

  erik larsen 25.05.2017

  Meget bra. Ble varslet om ca 14 dagers ventetid på varen, men den kom etter bare 4-5 dager.

 • 5 dager

  jon 23.05.2017

  Bra pris, superrask levering - veldig fornøyd ! :)

 • 4 dager

  atle berg 22.05.2017

  Rimelig pris på varen jeg kjøpte i forhold til andre butikker. Kjemperask levering!

 • 4 dager

  lars 22.05.2017

  Aldri hatt problemer med de. Alltid rask levering og veldig god kundeservice.

 • 3 uker eller mer

  Freddy 07.04.2017

  Fullstedig useriøs butikk. Bestilte og fikk ordrebekreftelse. Fikk så mail noen timer senere at de ikke hadde det produktet lenger, men de ville gjerne hjelpe meg å finne et erstatningsprodukt. Jeg tok kontakt på mail, Facebook og via telefon, men fikk aldri noe svar. Styr unna!

 • Jan 03.04.2017

  Selger ting de ikke har på lager. Svarer ikke på epost etter kjøp.

 • 5 dager

  Bjørn 29.03.2017

  Lyst på problemer..da handler man hos Dataspesialisten !Bestillte og fikk en telefon med PIN-kode til skjermlåsen som ingen fannt ut av . Null kundeservice..ingen svarer på på mail og ingen svarer på telefon ( hvis man finner ett nummer å ringe til !! ) STYR UNNA !!

 • 4 dager

  vijay 01.10.2016

  Er meget fornøyd med butikken og deres service.

 • 3 dager

  per 01.10.2016

  Bestilte en Samsung mobiltelefon og fikk gode svar fra kundebehandler (når han kom tilbake fra ferie). Telefonen kom til avtalt tid, forsvarlig emballert. Kommer til å bruke dataspesialisten.no igen.

 • 3 uker eller mer

  Henrik 18.05.2016

  Kjøpte telefon fra denne butikken. De sendte feil telefon. De svarer ikke på epost eller telefon. Ser ikke ut til at de ikke tilbyr noen form for kundeservice, noe som er uakseptabelt for en nettbutikk.

 • 2 dager

  per 27.04.2016

  Er meget fornøyd med butikken og deres service. 

 • 4 dager

  Marcel 20.04.2016

  Veldig dårlig service! Anbefales ikke!

 • 3 uker eller mer

  eirik 01.06.2015

  jeg bestilte en telefon der grunnet god pris. nå har jeg ventet i en og en halv måned(!), når jeg ringer kundeservice på telefon, lar de det ringe i en halvtime for deretter å sende meg tilbake i køen. jeg ventet i en time på telefonen uten engang å få snakke med noen(!) de svarer heller ikke på mail, jeg har ALDRI opplevd maken på dårlig kundesrvice, aldri! jeg anbefaler INGEN å handle her.
 • 3 dager

  Kristin 28.05.2015

  Kjøpte en iPhone 4s til bra pris og
  Leveringstiden var bra. Men telefonen min klikker heeeleee tiden. Jeg kan for eksempel ikke være innpå tv2 nettsiden, da bare klikker mobilen. Jeg anbefaler ikke data"spesialisten"
 • 2 dager

  stein 22.05.2015

  Veldig god pris og service! Anbefales.
 • 4 dager

  mr 07.05.2015

  Meget god lnformasjon, forventet leveringstid og svært konkurransedyktige priser.
 • Neste dag

  d 07.05.2015

  Veldig god pris og service! Anbefales.
 • 3 uker eller mer

  Stian 08.04.2015

  Har ingen gode erfaringer med Dataspesialisten. Jeg er personlig svært overasket over hvor få som har kommentert overprising av produkter! Dataspesialisten selger videospill for opptil 1000,- mer enn de koster i andre nettbutikker! Det er simpelthen pinlig..
 • 5 dager

  ove 25.12.2014

  Kjøpte en mobil til god pris meget høy frakt. Motok den på fredag, angra kjøpet, retunerte den på mandag. Inget angrerettskjema i pakka. Forbrukerrådet sa det gjorde ingen ting. Sendte dem en mail å la ved lapp i pakken. Dataspesialisten henta ikkje pakka å ble retunert til meg. Sendte dem ny mail, men ingen svar. Har prøvd via telefon, inget svar. Ringer til du gir opp.

  Et godt råd, ligg unna. Null service hos denne butikken. Useriøs. Burde mista retten til å bruke kort en stund, så hadde den vært stengt.
 • 3 uker eller mer

  Arnold Rimmer 03.11.2014

  Som andre her bestilte jeg en telfon til god pris. De trakk pengene å sendte en helt annen mobil. De hadde endret kjøpet mitt på deres side.Jeg la merke til dette å fikk de til å ta den tilbake. Det gikk fra da 3 uker uten at noe som helt skjedde. Fikk ingen mail/telefon.

  Kundeservice har de ikke. Prøvde å ringe flere ganger uten om å få svar. Mail svarer de heller ikke på.

  Skit sjappa rett og slett.
 • 3 uker eller mer

  Tord 27.10.2014

  Jeg kjøpte for tre uker siden en telefon grunnet god pris. Pr i dag har jeg ikke fått noe tlf (de mener det var en feil) samtidig som de har tatt seg betalt og trukket visa kortet mitt.
  Får ikke svar på mail eller tlf, eller pengene mine i retur.
 • Ca. 1 uke

  Jonas 27.10.2014

  Bestilte en Nokia 930 som var på tilbud i denne butikken. Fikk en annen Nokia enn den jeg bestilte, men pengene for 930 var trukket fra konto. Har både forsøkt å ringe daglig leder og kontaktet Dataspesialisten på epost uten å ha fått svar noen av stedene. Nå sitter jeg med en telefon jeg ikke vil ha. Klage er sendt til Forbrukerrådet. Styr langt unna denne useriøse bedriften!
 • 3 uker eller mer

  Erlend 18.03.2014

  Først og fremst må jeg få lov til å plukke disse gode omtalene fra hverandre - de er åpenbart fabrikert av selskapet selv, og har ingen røtter i virkeligheten. Det er rett og slett en vits at de gir seg selv topp karakter.

  For det andre finnes det ingen kundeservice. Denne telefonen blir svart og satt tilbake i kø, og det er nok ikke så rart - alle som ringer vil vel bare klage, så hvorfor...
  Først og fremst må jeg få lov til å plukke disse gode omtalene fra hverandre - de er åpenbart fabrikert av selskapet selv, og har ingen røtter i virkeligheten. Det er rett og slett en vits at de gir seg selv topp karakter.

  For det andre finnes det ingen kundeservice. Denne telefonen blir svart og satt tilbake i kø, og det er nok ikke så rart - alle som ringer vil vel bare klage, så hvorfor svare?

  For det tredje, produktet vi kjøpte var brukt, bar preg av slitasje og hadde en del skader. Når vi sendte varen i retur fikk vi til svar, and I quote, "telefonen vi har fått tilbake har et tydelig hakk på baksiden og varen kan ikke lenger selges som ny".

  Det er åpenbart at prisene de fører som er gode er det utelukkende fordi varene er mangelfulle/brukte. Og frekkheten de viser med å sende oss en skadet vare, for å så hevde at den ikke lenger er ny, har jeg ikke ord for.

  Så hold dere langt unna denne bedriften. 110% useriøs.

  Klage oversendt forbrukerrådet.
 • 2 dager

  Katinka 02.03.2014

  Jeg har personlig kun gode erfaringer med denne bedriften. Jeg har handlet fra DS i flere år. Har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen er bra og de har et stort utvalg av varer. Ikke nok med det de har også svært bra priser på varene!!
 • Neste dag

  baw 09.02.2014

  Jeg har handlet en god del fra Dataspesialisten , og har bare gode erfaringer. Lynrask levering og god kundeservice.
 • 2 dager

  per 01.02.2014

  Elsker DS, de har den beste kundeservicen. Hadde nylig et problem med Apple iphone 5 , og etter kontakt med kundeservice sendte de ny Apple Iphone . Hvor mange andre nettbutikker strekker seg så langt, når det er snakk om en garantisak?
 • 3 uker eller mer

  Frode 13.01.2014

  Vil advare mot å handle her. Kundeservicen er elendig, ikke svares det på email. På tlf blir man besvart at en butikk som ikke nødvendigvis har noe med netthandel å gjøre. De roter til ordrer, har nå gått flere uker uten at pengene er kommet tilbake. Vil anbefale andre seriøse steder.
 • Samme dag

  v k 20.05.2013

  Fine nettsider men kundeservice er ikke eksisterende lenger. Jeg har handlet på Dataspesialisten.no for hundretusener både som privat og i fra bedrift, men etter at jeg fikk et defekt hovedkort som de mente jeg hadde ødelagt har jeg sluttet å handle der. Jeg tok bilder av hovedkortet, dokumenterte feilen som...
 • Samme dag

  vij rapp 03.04.2013

  Har handlet hos dataspesialisten i noen år nå, og har hittil ikke blitt skuffet en eneste gang.og er fornøyd med muligheten til å hente en vare samme dag som den ble bestilt!
  For øvrig kun Vært borti en defekt vare, sendte den inn og fikk rask og god behandling.
 • Morten 13.03.2013

  Ikke svar å få... Sendte noen mailer, lurte på noe før kjøp. Ikke et eneste svar.. Kjøper ikke her i alle fall!
 • 3 dager

  jan 24.01.2013

  Er veldig fornøyd. Bestilte kvelden for 3 dager siden, og det er allerede oppladet og tatt i bruk
 • Adit 04.12.2012

  Dere bør holde unna denne butikken, maken useriøs. Det var ikke lenger siden jeg bestilte Nokia telefon hos denne buktikken, det tok flere uker uten at fikk noe svar fra dem. Jeg prøvde å ringe dem flere ganger, men ingen tok telefon, prøvde også sendte mail ingen svar. Jeg gitt opp til slutt, heldigvis har ikke jeg betalte i forhånd da vil jeg mistet pengene. Aldri kjøper noe fra denne butikken igjen!!
 • 2 dager

  stain 25.08.2012

  Eg bestilte en Pc, og tok bare 2 dager før den kom, helt i sjokk hvor fort det gjekk. og stoler mest på denne butikken

 • Hadir 21.08.2012

  God info når du først får tak i dem over telefon/mail.
  Gjør det de kan på butikkene, forklarte tydelig hva som var hva og hvilken ansvarsområder de har.
 • 3 dager

  jay kau 17.08.2012

  Helt topp butikk - Superrask levering. Men jeg liker ikke at jeg ikke kan velge å få varen levert med Posten, som jeg nesten er nabo med, men må traske avsted å stå i kø i en kolonialbutikk langt unna.
 • 3 uker eller mer

  BE 18.04.2012

  Dårlig!

  Dama kjøpte telefon av dataspesialisten. Sendte mail om telefonen kunne brukes med kontantkort og fikk kjapt svaret ja. Vi bestilte telefonen og betalte. Ingen telefon kom! Sendte flere mailer etter dette uten å få svar. Har fortsatt dialog med forbrukerrådet for å få tilbake telefonen for en vare vi aldri fikk.
 • 3 uker eller mer

  Aslak 05.01.2012

  Jeg bestilte en mobiltelefon fra dataspesialisten. 2 uker gikk og ingen mobil så bestemte jeg meg for å ringe dem og da viste det seg at telefonen var låst til telenor og jeg ville få den om en uke, jeg fikk den 3 uker etter det igjen. et år etter ble telefonen ødelagt og jeg sendte den til reperasjon. Etter mye krangling med en idiot som verken kan loven eller norsk, så ga jeg opp med å få telefonen tilbake. skal ALDRI kjøpe fra dem igjen.
 • 3 uker eller mer

  Ola 13.10.2011

  Har handlet herifra en gang.
  kjøpte en Sonim xp3(DRITT mobil) får 1. år sidan. å kvar gang eg har sendt den inn har det tatt 1-3 månedar før den er tilbake fra service, sjølv om returlappen seier dei fekk tilbake telefonen iløpet av ei veke...
 • Stian 24.08.2011

  Har ên erfaring med denne butikken her, den erfaringen er at eg måtte bruke 3 måneder i samarbeid med Forbrukerrådet for å få pengene igjen etter angrerett av en telefon.

  Lær dere lovene før dere skal leke butikk!
  Handler alldri her mer..
 • Hilde Jansen 17.04.2011

  utroooolig dyr frakt!!!
 • 16.02.2011

  232 kroner i frakt for en mobil er intet mindre enn latterlig når postens dyreste alternativ med vanlig post (Norgespakke) opp til 10 kg med forsikring opp til 10.000 kroner koster 159 kroner. Med firma avtale vil det koste godt under 100 kroner å sende denne. Handler et annet sted!
 • 12.02.2011

  Har skrevet enmeldelse tidlegere i denne listen, holder fremdeles min mening med at Dataspesialisten ikke kan sine regler angående angrerett for kunden. Og ved returnert vare så har dem fremdeles ikke utbetalt kjøpesummen, 14 dager på overtid. Har ikke hørt noe fra dem i det siste, så rekner med at dette ender i Forbrukerrådet. IKKE KJØP NOE HER!
 • 19.01.2011

  Bestilte på lørdags formiddag. Mottok varen på mandags ettermiddag, levert på døren. Varen var forsåvidt ett Wilfa aircondition som var satt ned 25%, altså 1000kr mindre enn neste billigste nettbutikk. Veldig bra tilbud, veldig kjapt levert, altså veldig bra :)
 • 09.01.2011

  Verre lekebutikk har eg alldri vert borti, pass på! Denne butikken kan ikke sine regler angående "Angrerettloven" så butikken bør man holde seg langt unna for å få returnert noe.
  Saken er fremdeles ongoing, men Forbrukerrådet er nå inn i dette bildet for at løsningen skal komme riktig fram.
  En mobil kan faktisk testes av brukeren uten å bryte angrerett, men dette har vist ikke Dataspesialisten.no forstått.
 • 28.11.2010

  Dataspesialistens pris var ca. 20% laverer enn konkurrentene når gebyrer og frakt var lagt til. Bestilt etter kl. 18.00 torsdag, mottok trackinginfo lørdag og telefonen kunne hentes tirsdag på lokalt postkontor. Har ikke hatt behov for service etter kjøpet.
 • 25.11.2010

  Jeg har benyttet Dataspesialisten med god erfaring. Prosen på produkt +omkostninger/frakt lå ca. 20% under beste konkurrent. Kjøpt torsdag kveld og kunne hentes på postkontor tirsdag. Bekreftelse kom raskt, tracking info ble sendt ut før postlegging. Et helt normalt nettkjøp med gunstig pris. Da prosessen / produktet var OK har jeg ikke forsøkt service etter kjøpet.
 • 29.09.2010

  Siden jeg bor i utlandet, har jeg rett på å få tilbakebetalt mva dersom jeg tar med meg varen ut av landet. For å kunne gjøre dette, må selgeren fylle ut et skjema for tollvesenet. Før handelen bekreftet Dataspesialisten at de gikk med på dette, men da jeg fikk varen, hadde den verken ordreseddel eller skjema. Jeg sendte så epost og bad om å få et skjema snarest, men jeg fikk aldri noe svar...
  Siden jeg bor i utlandet, har jeg rett på å få tilbakebetalt mva dersom jeg tar med meg varen ut av landet. For å kunne gjøre dette, må selgeren fylle ut et skjema for tollvesenet. Før handelen bekreftet Dataspesialisten at de gikk med på dette, men da jeg fikk varen, hadde den verken ordreseddel eller skjema. Jeg sendte så epost og bad om å få et skjema snarest, men jeg fikk aldri noe svar. Siden jeg måtte reise bare noen dager senere og trengte varen, kunne jeg ikke gjøre noe med det. Men Dataspesialisten etterlot et inntrykk av noen som ikke bryr seg etter varen er solgt -- på tross av rask levering.
 • 28.09.2010

  Har bestilet masse varer fra diverse firma på nettet men noe mer useriøs nettbutikk har eg ikke vært borti. Bestilte for 2 uker siden en mobil til mitt firma. Fikk epost dagen etterpå at den var sendt og neste dag kom faktura'en i posten. Etter en uke etterlyste eg tlf. Fikk da til svar at den ikke var sendt men var prioritert og skulle sendes dagen etterpå. Nå har det gått en liten uke og ingen tlf. har dukket opp. Så dette er ikke en seriøs nettbutikk, så styr langt unna dataspesialisten. Glad eg ikke har forhandbetalt noe.
 • 11.09.2010

  Gode på pris og leveringstid, elendige på kundebehandling og returer.
  Bestilte to mobiltelefoner med ekstrautstyr. Måtte returnere ekstrautstyret som de hadde lagt ved da det ikke var kompatibelt med telefonene, og den ene telefonen som ikke virket. De bekreftet at de skulle ordne det, men har ikke hørt et pip siden varene ble returnert for 2 måneder siden. Dataspesialisten ble rett og slett...
  Gode på pris og leveringstid, elendige på kundebehandling og returer.
  Bestilte to mobiltelefoner med ekstrautstyr. Måtte returnere ekstrautstyret som de hadde lagt ved da det ikke var kompatibelt med telefonene, og den ene telefonen som ikke virket. De bekreftet at de skulle ordne det, men har ikke hørt et pip siden varene ble returnert for 2 måneder siden. Dataspesialisten ble rett og slett umulige å få tak i. Skulle undersøkt omtaler på nett før jeg handlet, for det er en god del liknende kundeopplevelser.
  Møkkabutikk! Kommer aldri til å handle der igjen. Anbefaler andre å tenke seg om før handel og ikke se seg blind på bare gode priser. I forbrukerøyemed holder butikken rett og slett ikke mål.
 • 29.08.2010

  Bestilte en Nokia 5610 til min bror hos denne butikken.
  Leste meg opp på denne butikken og de positive tilbakmeldingene, men fikk en helt annen oppfatning etter å ha handlet her.
  Det tok svært lang tid å få produktet etter det var bestilt, og når det kom viste det seg at telefonen var tidligere brukt og full av feil, rett og slett ubrukelig. Når vi fikk mobilen fulgte det ikke batteri med telefonen,...
  Bestilte en Nokia 5610 til min bror hos denne butikken.
  Leste meg opp på denne butikken og de positive tilbakmeldingene, men fikk en helt annen oppfatning etter å ha handlet her.
  Det tok svært lang tid å få produktet etter det var bestilt, og når det kom viste det seg at telefonen var tidligere brukt og full av feil, rett og slett ubrukelig. Når vi fikk mobilen fulgte det ikke batteri med telefonen, handsfree settet passet ikke til denne telefonen, det var ikke lys på skjermen fordi bakdekslet var full av løse skruer. I tillegg var telefonen full av fingermerker som tydelig viste at denne var det "jobbet" med.
  Vi prøvde da å ta kontakt med eier og eneste ansatte i bedriften, og for å få en avklaring på saken. Her stoppet all kommunikasjon med bedriften, og etter utallige eposter er det ingen svar å få. Det er tydelig vis svært enkelt for noen å starte en bedrift, men det her forsøket er rett og slett latterlig. En merker ved bedrifter som sliter, at produktene blir dårligere og dårligere samtidig som kunderelasjonene blir satt i absoultt bakerste rekke. Anbefaler virkelig ikke denne butikken til noen!
 • 28.08.2010

  Rask levering godt innpakket Kjøpte en hd og en papst vifte. Kjappere levering en lovet fra hjemmesiden. Veldig godt pakket !! Absolutt billigst i kjøpsøyeblikket Anbefales m.m
 • 26.07.2010

  Superrask leveringstid Bestilte min nye Nokia n86 på tirdag og på torsdag kunne jeg hente den på nærbutikken. Har ingen erfaring med service ellers, men leveringen var i hvertfall veldig bra.
 • 17.07.2010

  Rask Levering!! Vil bare si at min erfaring med dataspesialisten er veldig god, har handlet endel her hos de, og de gir en meget god service, og er raske med leveringen, og det er viktigt når du handler, at varen kommer fort frem.
 • 03.07.2010

  Bestilte en S&E w995 uten abonnement. Fikk en mobil som var låst til Telenor d-juice i et år. Ingen returlapp eller adressekort i esken. Kostet meg 150kr i porto for norgespakke. For absolutt ingenting.
 • 25.04.2010

  Helt topp. Jeg bestilte en Sonim XP3 mobiltelefon og en Plantronics Exporer 370 handsfree. Sto på nettsiden at varene skulle kunne sendes innen 48 timer. Og 18 timer etter at jeg bestilte kom mail om at pakken var sendt, med sporingsnummer og alt. Så jeg kunne ikke vært mer fornøyd med verken leveringstid eller informasjon og service. Tommelen opp!
 • 24.03.2010

  Jeg kjøpte en meget prisgunstig Logitech Transporter rett etter jul, og hadde i den forbindelse meget god kontakt med innehaver da jeg feilbestilte i første omgang.
  Jeg fikk mobilnummeret gjennom en av butikkene - og hvis han ikke tok telefonen når jeg ringte, så ringte han alltid tilbake innen kort tid.
  Apparatet kom etter få dager, men det viste seg at det var en feil på strømforsyningen...
  Jeg kjøpte en meget prisgunstig Logitech Transporter rett etter jul, og hadde i den forbindelse meget god kontakt med innehaver da jeg feilbestilte i første omgang.
  Jeg fikk mobilnummeret gjennom en av butikkene - og hvis han ikke tok telefonen når jeg ringte, så ringte han alltid tilbake innen kort tid.
  Apparatet kom etter få dager, men det viste seg at det var en feil på strømforsyningen.
  Jeg kontaktet innehaver som ordnet med returkode til Itegra, slik at jeg kunne få reparert apparatet eller få tilbake tilsvarende.
  I mellomtiden hadde prisen steget med 7000 kroner, og etter alt for lang tid kunne det virke som Itegra heller ville refundere pengene mine enn å gi meg et nytt apparat.
  Men til slutt fikk Dataspesialisten ordnet opp med Itegra slik at jeg fikk et nytt apparat – som jeg jo hadde krav på.
  Etter denne episoden kan jeg oppleve netthandel av slike varer som potensielt mer problematisk enn å handle i butikk, men Dataspesialisten har uansett gitt et seriøst inntrykk som netthandelaktør med god kommunikasjon og vilje til å løse det problemet som oppsto – et problem som i dette tilfellet må tilskrives Itegra.
 • 21.03.2010

  Meget fornøyd med Dataspesialisten. Har rundt 4 ordre hos dem , og alt har fungert smertefritt, også returer. Pluss for brukervennlig ønskeliste-funksjon på nettsida.
 • 20.03.2010

  Bestile to eksterne harddisker, og den ene av de fungerte ikke. Etter litt feilsøking fant jeg ut at det var pga. at en av de medfølgende usb-kablene var defekte. Fikk tilsendt en ny usb-kabel helt gratis, så er kjempefornøyd med servicen.
 • 20.03.2010

  de har bra service .
 • 20.03.2010

  God opplevelse
 • 20.03.2010

  jeg syns de har kort levering og gunstige priser og bra kunde behandling.
 • 19.03.2010

  For å være ærlig virker det som om Dataspesialisten selv har lagt inn positive tilbakemeldinger her. Innleggene er svært like, og samme dårlige norsk går igjen som i svarene fra Dataspesialisten lenger ned.

  Jeg velger å styre unna, selv om prisene deres er veldig gunstige.
 • hunny 19.01.2010

  Jeg bestilte en nokia n85 og er meget fornøyd med dataspesialisten sin service og levering tid.
 • ajn 18.01.2010

  jeg har betilt 2 telefoner fra dem og er veldig fornøyd med dems service , levering.
 • gk 18.01.2010

  Jeg kjøpte en Nokia n900 , og de rask levering og veldig bra.
 • raju 18.01.2010

  Jeg kjøpte en nokia n97 og har fått veldig bra hjelp med alt service.
 • raju 18.01.2010

  Jeg syns deres service er velig bra og kort leverings tid , og helhet veldig fornøyd. Jeg har vært innom deres butikk på Triaden og jeg har fått veldig god hjelp av deres perosnalet .
 • 14.01.2010

  Bestilte en HTC HD 2 rett før jul fra Dataspesialisten.no. Jeg var spent på å se om de kunne levere den til meg før julaften da det skulle være en gave til en kollega.
  Jeg var litt i tvil på om dette var det rette stedet for meg å handle etter jeg hadde lest deres brukeromtaler, men kort tid etter at jeg hadde lagt inn bestillingen fikk jeg en mail tilbake der det var en ordrebekreftelse på...
  Bestilte en HTC HD 2 rett før jul fra Dataspesialisten.no. Jeg var spent på å se om de kunne levere den til meg før julaften da det skulle være en gave til en kollega.
  Jeg var litt i tvil på om dette var det rette stedet for meg å handle etter jeg hadde lest deres brukeromtaler, men kort tid etter at jeg hadde lagt inn bestillingen fikk jeg en mail tilbake der det var en ordrebekreftelse på bestillingen min, og at den var pakket og klar for utsending.
  Og vet du det ikke, pakken var i postkassen min knappe 2 dager etter bestilling.

  Jeg innser at det var en sjanse jeg tok da jeg bestilte derifra, men angrer gjør jeg ikke.

  Så hvis jeg skal summe opp alt dette i tre ord; Enkelt og greit.
 • 14.01.2010

  Bestilte en HTC HD 2 rett før jul fra Dataspesialisten.no. Jeg var spent på å se om de kunne levere den til meg før julaften da det skulle være en gave til en kollega.
  Jeg var litt i tvil på om dette var det rette stedet for meg å handle etter jeg hadde lest deres brukeromtaler, men kort tid etter at jeg hadde lagt inn bestillingen fikk jeg en mail tilbake der det var en ordrebekreftelse på...
  Bestilte en HTC HD 2 rett før jul fra Dataspesialisten.no. Jeg var spent på å se om de kunne levere den til meg før julaften da det skulle være en gave til en kollega.
  Jeg var litt i tvil på om dette var det rette stedet for meg å handle etter jeg hadde lest deres brukeromtaler, men kort tid etter at jeg hadde lagt inn bestillingen fikk jeg en mail tilbake der det var en ordrebekreftelse på bestillingen min, og at den var pakket og klar for utsending.
  Og vet du det ikke, pakken var i postkassen min knappe 2 dager etter bestilling.

  Jeg innser at det var en sjanse jeg tok da jeg bestilte derifra, men angrer gjør jeg ikke.

  Så hvis jeg skal summe opp alt dette i tre ord; Enkelt og greit.
 • Kim 14.01.2010

  det gikk Raskt, enkelt og Varene var betydelig billigere enn andre steder
 • Skar 09.01.2010

  Dårlig produktbeskrivelse. Ingen leveringstid.
  Fikk aldri telefonen jeg bestilte.
  De tar betalt, men leverer ikke varen.
  Har ikke fått tak i pengene mine ennå.
 • Marius Hvidsten 14.12.2009

  Hold deg unna dem!!
  Kjøpte en telefon som viste seg å være ødelagt. Sendte den inn igjen. De trakk pengene men har ikke sett telefonen eller pengene tilbake etter 3-4 måneder.
 • Dataspesialisten logo

  Dataspesialisten 20.10.2009

  Dette er helt feil.
  Vi før ikke penger fra Visa før 4 uker og samme skjer det med kunder som skal ha det tilbake . Dette må de snakke med Teller AS om.
 • kjetil sletta 14.12.2009

  Bare tull.
  Jeg fikk en netcom telefon når jeg bestilte en telenor telefon, virker som dem ikke har orden på noe..
 • Dataspesialisten logo

  Dataspesialisten 12.06.2009

  Vi selger før netcom og telenor og alle telefoner som vi kjøer er konfigert for netcom eller telenor .
 • Renate Larsen 14.12.2009

  STYR UNNA!!!!!!
  Jeg bestillte en billig telefon fra dataspesialisten, de har trukket pengene, men jeg får ingen telefeon!!!

  I tillegg er det umulig å få kontakt med dem!  DE STJELER PENGENE DINE!!!  Dårligste jeg noen gang har vært bori..
 • Nikolai Nymo 14.12.2009

  Umulig å få kontakt..
  Kjøpte en mobild er en gang, da den var veldig billig, når jeg får den mangler jeg minnekort, som skulle følgt med. Da kontakter jeg dem, får ikke noe svar, så sender jeg mail, får heller ikke noe svar.  De har lave priser men STYR UNNA DENNE BUTIKKEN!
 • Karin Tofteland 14.12.2009

  Dårlig kundebehandlng
  Vurderte å kjøpe en SE w595 sandy gold fra dataspesialisten, men så de hadde fått dårlige tilbakemeldinger på service, så skrev en mail først. Spurte om jeg ville få "sandy gold" selv om det var bilde av "black", om når jeg kunne forvente å ha den i postkassa, og om de hadde bedret servicen...
  Dårlig kundebehandlng
  Vurderte å kjøpe en SE w595 sandy gold fra dataspesialisten, men så de hadde fått dårlige tilbakemeldinger på service, så skrev en mail først. Spurte om jeg ville få "sandy gold" selv om det var bilde av "black", om når jeg kunne forvente å ha den i postkassa, og om de hadde bedret servicen sin (siden jeg hadde lest brukererfaringene..). Fikk senere på dagen svar med "du kan få sandy gold". Det var alt som stod i mailen. Sendte tilbake at jeg gjerne ville ha svar på de andre spørsmålene og, men har ikke hørt noe etter det. Gir dem en 2'er, da de i hvertfall sendte et slags svar. Men ble ikke noe telefonbestilling der, nei.
 • Dataspesialisten logo

  Dataspesialisten 11.08.2009

  Hei når kunder bestiller sandy Gold så vi sender Sandy gold Ikke svart
Skriv omtale av Dataspesialisten
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering:

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud »

Mobiltelefon

Nokia 6

Nokia 6

-5%

Mobiltelefon

Alcatel U5

Alcatel U5

-14%