Om CINEMA-Shop.no

Hos oss er vi opptatt av god kundeservice - så enkelt kan det sies. For å sikre alle kundene våre full tilfredshet, gir vi 2 års full garanti på alle produkter! I tillegg kommer selvfølgelig en 14 dagers utvidet returrett. Den utvidede returretten betyr at du som kunde har lov til å åpne og prøve produktet ditt - uten at du mister returretten. Vi stoler ganske enkelt på det vi selger, og vi samler bare på tilfredse kunder.

CINEMA-Shop.no er et skandinavisk online-basert firma som har spesialisert seg på import og salg av elektronikk og utstyr til bilen, hjemmet og når man er underveis.

Bemerk at vi har lager og hovedkontor i Danmark, men er fullt momsregistrert i Norge. Dette betyr at vi sender pakker med Bring Post, og det blir IKKE oppkrevd toll/moms når du mottar pakken.

Alle prisene på hjemmesiden er INKLUSIV toll og moms. Det er kort sagt ingen forskjell på å handle hos oss og en lokal butikk – bortsett fra de lavere prisene våre, da!

Trenger du hjelp til å bruke hjemmesiden vår, produktene eller annet, kan vi kontaktes via nedenstående info.

Vennligst bemerk at vår kundeservice snakker dansk og engelsk.

Frakt

Alle varer sendes med Bring som pakkepost. Fraktkostnadene avhenger av produktets vekt og kan ses ved å legge et produkt i handlekurven og "gå til kassen".

For leveringstider, se de enkelte produktbeskrivelsene. Ved bestilling av flere varer med forskjellig leveringstid, vil den lengste leveringstiden være gjeldende.

Siste omtaler
 • Michael Dique 02.07.2019 Ca. 2 uker
  Har ventet i to uker på pakka mi hittil. Den skulle egentlig vært levert idag, men Cinema-Shop.no syntes det var en god ide å sløyfe gateadressen min på pakkelappen på en pakke med hjemlevering, slik at budet ikke visste hvor den skulle. Kommer ikke til å handle mer her.
 • Gry 15.03.2019 Ca. 1 uke
  Fikk tilsendt en brukt radio. Skrev mail til firmaet med det samme jeg oppdaget det. Fikk svar neste dag hvor de beklaget så mye og med tilbud om å bytte produkt + at de ville dekke returporto. De sendte ny radio dagen etter at de fikk den gamle i retur. Synes det var bra service :-)
 • Tobias Eriksen 11.03.2019 Ca. 1 uke
  Levering tok 7 dager fra Danmark til nord Norge Sendes med sporing fra postnord Fornøyd med varen 😁
 • BOb 14.02.2019 Ca. 1 uke
  FIrmaet leverer varer, men så slutter det. Vi returnerte en prosjektor innen 14 dager pga alt for lav kvalitet. Rekommandert post, pakken ble mottatt i Harestua og akseptert. Deretter ingenting mer. Ingen svar på eposter, ingen telefonnummer, ingen penger. Helt stille siden (ca 3,5 måned nå). Ikke bruk dette firmaet, eller tenkt deg godt om før du gjør det.
 • Caroline 02.02.2019 4 dager
  Rask levering, og varen ble levert på døra. Veldig fornøyd!
 • Elin Andersen 23.10.2018 Ca. 2 uker
  Sto at varene hadde en leveringstid på mellom 3-6dg. Bestilte varene den 12.10.18, og jeg venter fortsatt. Har prøvd å komme i kontakt med dem for å høre hvor varene blir av, men det er ikke mulig å få svar.