Om CINEMA-Shop.no

Hos oss er vi opptatt av god kundeservice - så enkelt kan det sies. For å sikre alle kundene våre full tilfredshet, gir vi 2 års full garanti på alle produkter! I tillegg kommer selvfølgelig en 14 dagers utvidet returrett. Den utvidede returretten betyr at du som kunde har lov til å åpne og prøve produktet ditt - uten at du mister returretten. Vi stoler ganske enkelt på det vi selger, og vi samler bare på tilfredse kunder.

CINEMA-Shop.no er et skandinavisk online-basert firma som har spesialisert seg på import og salg av elektronikk og utstyr til bilen, hjemmet og når man er underveis.

Bemerk at vi har lager og hovedkontor i Danmark, men er fullt momsregistrert i Norge. Dette betyr at vi sender pakker med Bring Post, og det blir IKKE oppkrevd toll/moms når du mottar pakken.

Alle prisene på hjemmesiden er INKLUSIV toll og moms. Det er kort sagt ingen forskjell på å handle hos oss og en lokal butikk – bortsett fra de lavere prisene våre, da!

Trenger du hjelp til å bruke hjemmesiden vår, produktene eller annet, kan vi kontaktes via nedenstående info.

Vennligst bemerk at vår kundeservice snakker dansk og engelsk.

Frakt

Alle varer sendes med Bring som pakkepost. Fraktkostnadene avhenger av produktets vekt og kan ses ved å legge et produkt i handlekurven og "gå til kassen".

For leveringstider, se de enkelte produktbeskrivelsene. Ved bestilling av flere varer med forskjellig leveringstid, vil den lengste leveringstiden være gjeldende.

Omtaler av CINEMA-Shop.no

Totalt 2 av 5

Basert på 5 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Elin Andersen 23.10.2018 Ca. 2 uker
  Sto at varene hadde en leveringstid på mellom 3-6dg. Bestilte varene den 12.10.18, og jeg venter fortsatt. Har prøvd å komme i kontakt med dem for å høre hvor varene blir av, men det er ikke mulig å få svar.
 • Magnar Mauritzen 29.09.2018
  Utstyret kom raskt og feilfritt, men support tjenesten deres er ELENDIG!! Skjerp dere alvorlig for dette var elendig service. Det skal IKKE ta flere dager på å få ett svar, eller i verste fall ikke svar i det hele tatt. Totalvurdering ( 1 )
 • Geir Davidsen 23.08.2018 Ca. 1 uke
  Jeg kjøpte et kamerasystem av disse, fire kamera og en opptager. Utstyret kom og virket det. Inntil et av kameraene plutselig meldte seg av det trådløse nettet. Dette var jo uheldig. Etter noe emailutveksling ble vi enige om at jeg skulle sende kameraet inn til service (Det koster bare 700 i butikken). Jeg sendte dette dit reklamasjonsskjemaet beskrev, en adresse på Harestua i Oppland. Det kostet...
 • Arnt olav Negård 28.07.2018 3 uker eller mer
  Bestillteen spillet den 24.06.18 og har enda ikke fått den og nå er det 28.07.18
 • Trond Furu 02.05.2018 Ca. 1 uke
  Jeg var skeptisk til å handle fra denne leverandøren pga de skremmende omtalene, men de overrasket meg med raske svar hos kundeservice og jeg er fornøyd med prosjektoren som kom i løpet av en uke med sporingsnummer hos bring.no. Syntes de fortjener 5⭐.
 • Angelina 17.05.2017 Ca. 1 uke

  Meget useriøs forhandler.


  Produktene fungerer ikke som de skal.


  Kundeservice er elendig, og bruker meget lang tid på å svare.


  HOLD DERE UNNA DENNE BUTIKKEN!!!!!

 • Arne Arntsen 03.06.2016 3 uker eller mer

  Ikke til å stole på!! 

 • Erik Kop 01.06.2016 Samme dag

  Cinema-shop er ikke til å stole på! De reklamerer med full returrett, men det er ren løgn. Jeg returnerte en vare jeg ikke var fornøyd med, all orginalembalasje var intakt. Jeg hadde til punkt og prikke forholdt meg til Cinema-shop sine retningslinjer når det kommer til returrett, men likevel fikk jeg en avkortning på ca 20%!! Hårreisende kundebehandling!! De mente at først at produktet nå kun kunne selges som en demovare,så defor kunne de ikke betale tilbake hele summen. Da jeg refererte til deres nettsider og hva de reklamerte for med tanke på returrett fant de plutselig ei ripe på produktet jeg hadde sendt inn. Kundetelefon svarer de ikke på, og er du heldig får du svar på Mail innen ei ukes tid. Useriøst! Hold deg unna!!!! 

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker