Om CINEMA-Shop.no

Hos oss er vi opptatt av god kundeservice - så enkelt kan det sies. For å sikre alle kundene våre full tilfredshet, gir vi 2 års full garanti på alle produkter! I tillegg kommer selvfølgelig en 14 dagers utvidet returrett. Den utvidede returretten betyr at du som kunde har lov til å åpne og prøve produktet ditt - uten at du mister returretten. Vi stoler ganske enkelt på det vi selger, og vi samler bare på tilfredse kunder.

CINEMA-Shop.no er et skandinavisk online-basert firma som har spesialisert seg på import og salg av elektronikk og utstyr til bilen, hjemmet og når man er underveis.

Bemerk at vi har lager og hovedkontor i Danmark, men er fullt momsregistrert i Norge. Dette betyr at vi sender pakker med Bring Post, og det blir IKKE oppkrevd toll/moms når du mottar pakken.

Alle prisene på hjemmesiden er INKLUSIV toll og moms. Det er kort sagt ingen forskjell på å handle hos oss og en lokal butikk – bortsett fra de lavere prisene våre, da!

Trenger du hjelp til å bruke hjemmesiden vår, produktene eller annet, kan vi kontaktes via nedenstående info.

Vennligst bemerk at vår kundeservice snakker dansk og engelsk.

Frakt

Alle varer sendes med Bring som pakkepost. Fraktkostnadene avhenger av produktets vekt og kan ses ved å legge et produkt i handlekurven og "gå til kassen".

For leveringstider, se de enkelte produktbeskrivelsene. Ved bestilling av flere varer med forskjellig leveringstid, vil den lengste leveringstiden være gjeldende.

Omtaler av CINEMA-Shop.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Angelina 17.05.2017 Ca. 1 uke

  Meget useriøs forhandler.


  Produktene fungerer ikke som de skal.


  Kundeservice er elendig, og bruker meget lang tid på å svare.


  HOLD DERE UNNA DENNE BUTIKKEN!!!!!

 • Arne Arntsen 03.06.2016 3 uker eller mer

  Ikke til å stole på!! 

 • Erik Kop 01.06.2016 Samme dag

  Cinema-shop er ikke til å stole på! De reklamerer med full returrett, men det er ren løgn. Jeg returnerte en vare jeg ikke var fornøyd med, all orginalembalasje var intakt. Jeg hadde til punkt og prikke forholdt meg til Cinema-shop sine retningslinjer når det kommer til returrett, men likevel fikk jeg en avkortning på ca 20%!! Hårreisende kundebehandling!! De mente at først at produktet nå kun kunne selges som en demovare,så defor kunne de ikke betale tilbake hele summen. Da jeg refererte til deres nettsider og hva de reklamerte for med tanke på returrett fant de plutselig ei ripe på produktet jeg hadde sendt inn. Kundetelefon svarer de ikke på, og er du heldig får du svar på Mail innen ei ukes tid. Useriøst! Hold deg unna!!!! 

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord