Om CINEMA-Shop.no

Hos oss er vi opptatt av god kundeservice - så enkelt kan det sies. For å sikre alle kundene våre full tilfredshet, gir vi 2 års full garanti på alle produkter! I tillegg kommer selvfølgelig en 14 dagers utvidet returrett. Den utvidede returretten betyr at du som kunde har lov til å åpne og prøve produktet ditt - uten at du mister returretten. Vi stoler ganske enkelt på det vi selger, og vi samler bare på tilfredse kunder.

CINEMA-Shop.no er et skandinavisk online-basert firma som har spesialisert seg på import og salg av elektronikk og utstyr til bilen, hjemmet og når man er underveis.

Bemerk at vi har lager og hovedkontor i Danmark, men er fullt momsregistrert i Norge. Dette betyr at vi sender pakker med Bring Post, og det blir IKKE oppkrevd toll/moms når du mottar pakken.

Alle prisene på hjemmesiden er INKLUSIV toll og moms. Det er kort sagt ingen forskjell på å handle hos oss og en lokal butikk – bortsett fra de lavere prisene våre, da!

Trenger du hjelp til å bruke hjemmesiden vår, produktene eller annet, kan vi kontaktes via nedenstående info.

Vennligst bemerk at vår kundeservice snakker dansk og engelsk.

Frakt

Alle varer sendes med Bring som pakkepost. Fraktkostnadene avhenger av produktets vekt og kan ses ved å legge et produkt i handlekurven og "gå til kassen".

For leveringstider, se de enkelte produktbeskrivelsene. Ved bestilling av flere varer med forskjellig leveringstid, vil den lengste leveringstiden være gjeldende.

Omtaler av CINEMA-Shop.no

Totalt 2 av 5

Basert på 7 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • BOb 14.02.2019 Ca. 1 uke
  FIrmaet leverer varer, men så slutter det. Vi returnerte en prosjektor innen 14 dager pga alt for lav kvalitet. Rekommandert post, pakken ble mottatt i Harestua og akseptert. Deretter ingenting mer. Ingen svar på eposter, ingen telefonnummer, ingen penger. Helt stille siden (ca 3,5 måned nå). Ikke bruk dette firmaet, eller tenkt deg godt om før du gjør det.
 • Caroline 02.02.2019 4 dager
  Rask levering, og varen ble levert på døra. Veldig fornøyd!
 • Elin Andersen 23.10.2018 Ca. 2 uker
  Sto at varene hadde en leveringstid på mellom 3-6dg. Bestilte varene den 12.10.18, og jeg venter fortsatt. Har prøvd å komme i kontakt med dem for å høre hvor varene blir av, men det er ikke mulig å få svar.
 • Magnar Mauritzen 29.09.2018
  Utstyret kom raskt og feilfritt, men support tjenesten deres er ELENDIG!! Skjerp dere alvorlig for dette var elendig service. Det skal IKKE ta flere dager på å få ett svar, eller i verste fall ikke svar i det hele tatt. Totalvurdering ( 1 )
 • Geir Davidsen 23.08.2018 Ca. 1 uke
  Jeg kjøpte et kamerasystem av disse, fire kamera og en opptager. Utstyret kom og virket det. Inntil et av kameraene plutselig meldte seg av det trådløse nettet. Dette var jo uheldig. Etter noe emailutveksling ble vi enige om at jeg skulle sende kameraet inn til service (Det koster bare 700 i butikken). Jeg sendte dette dit reklamasjonsskjemaet beskrev, en adresse på Harestua i Oppland. Det kostet...
 • Arnt olav Negård 28.07.2018 3 uker eller mer
  Bestillteen spillet den 24.06.18 og har enda ikke fått den og nå er det 28.07.18
Vis alle omtaler (10)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker