Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1 av 5

Basert på 48 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • ERIC 22.09.2017 3 uker eller mer
  ELENDIG KUNDSERVIS, KJØPTE TING FORDI DET VAR ET PAR KRONER BILLIGERE MEN DET ANGRER JEG PÅ NÅ. ALDRI MER. DE SVARER ETTER ET HUNDRE ÅR PÅ MAIL. Å DET ER ENESTE MÅTE Å FÅ KONTAKT MED DEM. LATTERLIG Æ BLIR IRRITERT KJENNE Æ.
 • Lars 21.09.2017 Ca. 2 uker
  allt eg har bestilt hos dei kommer, 5år for seint. prøver å få kontakt med dei. Dei har lagt ned chatt, den eineste måten å få kontakt med dei er epost, har sendt epost 3ganger, og dei svarer ikkje meg, den første sendte eg for 1måne siden. elendig kunde service
 • Mats 19.09.2017 4 dager
  Fikk varen, men var veldig dårlig innpakket og beskyttet. Var bare 2 lag med tynt plast rundt original esken. Så ut som noen hadde skadet eller prøvd å åpne opp esken.
 • Kristian 03.09.2017
  CDON leverer ikke og svarer ikke på kundeservice etter gjentatte purringer. Pakken er tapt i leveranse og står selvfølgelig som levert så lenge ikke pakken kommer i retur til de. De første ukene fikk jeg standard svar, men de siste ukene får jeg ingen svar tross gjentatte purringer om at pakken ikke er ankommet. Ren skjære svindel, styr langt unna.
 • Jonas Eriksen 26.07.2017 3 dager

  Kundeservice tar flere uker. Bestillte produkt som skulle bli brukt i sommerferien, tror jeg er heldig om produktet kan bli brukt i vinterferien.

 • Hennie 14.07.2017

  Kundestøtte er dårlig. Telefonisk ikke mulig. Chat (var stengt to dager så har de sommertid) email det sies det kan ta 48 timer før  du får svar.  48 timer er forbi og ingen svar. Kontakt via chat hjelper ikke de svare bare at du far svar via email.  Det er virklig userieus kundestøtte.

Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord