Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1 av 5

Basert på 47 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Nam Nguyen 10.10.2018 3 uker eller mer
  Slettet ordre/bestillingene mine uten grunn. Hold dere unna fra denne nettbutikken.
 • Arild 05.10.2018 5 dager
  Fikk ingen sporingsnummer eller noenting, fikk kun en ordrebekreftelse, og bestillingen er ikke engang registrert på mine sider. Styr unna, kundeservicen er ubrukelig, og de svarer ikke på henvendelser i det hele tatt.
 • Haji Haj 03.10.2018 3 uker eller mer
  Har bestillt barberingsmaskin fra denne nettsiden, fikk sporings lenke og det sto ingen informasjon om pakken min og får ikke til å se plasseringen, bestillte den 7 dager siden og har enda ikke fått bestillingen min, prøve å sende dem mail men får ingen svar i flere dager, helt utrolig at denne nettsiden finnes fortsatt. Advarer dere sterkt å ikke bestille noe fra denne nettsiden, de har ingen telefon og svarer aldri på mail HOLD DERE UNNA!
 • Jim-Ove Nilsen 25.09.2018 3 uker eller mer
  Kjøpte headsett til 2000 ved hurtikassa fikk betalingsbekreftelse, en uke senere forsatt ikke noe sendingsbekrefelse, og kundeservice er ikke å få tak på via mail heller. Anbefaler sterkt å holde seg CDON.
 • idunn 15.09.2018
  Fikk en mail med tilbud på HBO Nordic fra Customer service nyhetsbrev@ cdon.no.Prøv i 1 år for kr 15..799 pr mnd etter 1 år..Å jeg var tilfeldig utvalgt ?? Haha... (søkte opp hbo )koster 99 pr mnd hos den rette HBO...og du får 1 kostnadsfri mnd.. Den første er jo Svindel så det holder !!!!
 • Einar 29.08.2018 3 uker eller mer
  Styr unna denne nettleverandøren. Er total useriøs og holder ikke prisene de selv har på sine nettsider. Umulig å få kontakt med da kundeservice nås kun med mail-ikke telefon. Har meldt firmaet til Forbrukerrådet.
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker