CDON logo

CDON

cdon.no

Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1.5 av 5

Basert på 17 omtaler, siste 12 måneder

Leveringstid

Siste omtaler

 • Marcel Toms 21.07.2022
  Leveringstid: 3 uker eller mener

  Generelt trege. Veldig tregt fra enkelte leverandører. Spesielt varer fra selskapet Nördic. Har fortsatt ikke fått varen som var og fortsatt er på lager. Det har gått 4uker. Særdeles useriøst! Styr unna.

 • Ragnhild 27.06.2022
  Leveringstid: Ca. 2 uker

  Jeg kjøpte et dyrt nettbrett fra CDON som ikke fungerte, og returprosessen har vært et rent mareritt. Ikke kunne de sende returseddel, så det måtte vi betale flere hundre kroner for selv og behjelpelig var de aldeles ikke. "trygt kjøp" meg både hær og der. Styr unna!

 • May 26.04.2022
  Leveringstid: 3 dager

  Handlet mye fra cdon . Aldri hatt noe problemer med de. Skjønner ikke all den negative omtalen.

 • Bella 21.02.2022
  Leveringstid: 3 uker eller mener

  Bestilte et plagg hos de som kostet over 700kr, og ba dem om å kansellere ordren min, men de sa at den allerede var «shippa» (selv om den pakken brukte en hel måned på å komme hit). Varen som kom var ikke den jeg hadde bestilt. Den var av dårlig og billig kvalitet og den var rett og slett feil sydd. Jeg kan ikke få den til å funke i det hele tatt. Det var jo ikke rart når jeg så at varen...

  Les hele erfaringen >>
 • Heidi B 13.02.2022
  Leveringstid: 5 dager

  Elendig opplegg om man skal returnere. Ikke bare er det dyrt,men vanskelig å forstå fremgangsmåten. I tillegg er det mange forskjellige utenlandske aktører/selgere så i verste fall må man ut med det trippelte av det varen kostet,hvis man må returnere til utlandet. Alt for dårlig opplegg!

 • Shir 26.01.2022
  Leveringstid: Ca. 2 uker

  Fikk ikke svar på min henvendelse - før saken plutselig ble avsluttet. Hadde en konsulent som het "Caroline".

  De har ikke telefon som man kan ringe heller.

  Anbefaler å ikke kjøpe fra CDON.

Sist sett på