Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1 av 5

Basert på 56 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • May-liss 14.12.2017 3 uker eller mer
  Den 25.11 bestilte jeg en ps3 kontroll som de hadde på lager. Ennå er den ikke sendt. 9/12 bestilte jeg på nytt noen julegaver. Noe kom i dag mens en ting er ennå ikke blitt sendt. Makan. Handler 25/11 i god tro om at det skal være julegave (tenkte ikke tanken en gang at det kunne bli knapt med tid ....) og 9/12 handlet jeg på vegne av noen selv om jeg i grunn ikke ha lyst. Og skulle aldri ha gjort det. Lave priser og stort utvalg hjelper lite dessverre
 • Peggy Syversen 06.12.2017 Ca. 1 uke
  Bestilte noen filmer til min datter som bursdagsgave. Bursdagen er over og vi venter fortsatt på pakken. På cdon sin side står at varene skal hentes av PostNord ... Har sendt 2 eposter, men får aldri svar. Dette var første og siste gang jeg bestilte filmer hos dem. Da får jeg mye bedre service hos Platekompaniet!!
 • John Sæter 05.12.2017 Ca. 2 uker
  Bestilte et skjermkort, sto det ville ta 2-6 virkedager. Etter nesten 2 uker kom det.
 • Steffen 05.12.2017 Ca. 2 uker
  Slenger inn en omtale her, da denne nettbutikken begynner å irritere meg.
  Har over 20 bestillinger på cdon de siste årene. Har ikke mye å utsette på de, bortsett fra noe lang leveringstid.
  Problemet jeg har med de nå, er min siste bestilling. 5 hele virkedager har gått, produkter er fortsatt ikke sendt. Håpløs kundeservice de har, det å vente på mailsvar er jo bare latterlig. Leveringstid nå vil bli type 2 uker i beste fall, noe som er alt for tregt. Mest sannsynlig siste gang det ble handlet noe hos de.
 • Helge 30.11.2017 5 dager
  Bestilte telefon, den ble sendt til pick up point 1 time fra der jeg bor (selv om jeg har et pickup point som er 1 min gå avstand fra meg). Du kan ikke velge hvilket pickup point det blir sendt til som i alle andre butikker. Måtte betale 60kr for å få det levert til korrekt sted og vente 4 ekstra dager.
 • Ragnar 26.11.2017
  Meget useriøs butikk. Kan du styre unna så gjør det.
Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord