Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1 av 5

Basert på 47 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Jonas Eriksen 26.07.2017 3 dager

  Kundeservice tar flere uker. Bestillte produkt som skulle bli brukt i sommerferien, tror jeg er heldig om produktet kan bli brukt i vinterferien.

 • Hennie 14.07.2017

  Kundestøtte er dårlig. Telefonisk ikke mulig. Chat (var stengt to dager så har de sommertid) email det sies det kan ta 48 timer før  du får svar.  48 timer er forbi og ingen svar. Kontakt via chat hjelper ikke de svare bare at du far svar via email.  Det er virklig userieus kundestøtte.

 • Simen Gulliksen 06.07.2017 Ca. 1 uke

  CDON gjorde en feil med forsendelsen og pakken ble sendt i retur. Ble møtt av en arrogant og dårlig kundeservice. Bestiller aldri fra dem igjen.

 • Andre 03.07.2017 3 uker eller mer

  Styr unna !
  Meget lang ventetid på levering av vare som ble lovet å være på plass på 2-4 dager. Når jeg prater med de ang. leveringen på chat, får jeg mal-sendt svar på at dere logestikkavdelig tar kontakt på mail. Dette er da 5 dager siden, uten svar... Når jeg chatter med de på ny og ønsker å kansellere bestillingen, får jeg samme mal-svar og beskjed om at kansellering er ikke mulig og de lukker chatten, slik at jeg ikke rekker å svare.. Hold dere unna! De er billige, men man får hva man betaler for...

 • Christian 16.06.2017 3 uker eller mer

  Elendig service!! Varen ble lovet etter 2-3 dager mens det tok 3 uker før det kom. De svarer heller ikke på mail. Styr unna!!!

 • Chris 15.06.2017 3 uker eller mer

  Cdons kundeservice er jeg ikke fornøyd med. Jeg har handlet veldig mye på cdon, uten problemer, men når det først oppstår noe så er kundeservice ubrukelig. Bestilte noen bøker, som hadde blitt sendt til feil adresse. Fikk da beskjed om at bøkene blir da sendt tilbake og jeg får en mail om retur og at jeg kan makulere regningen. Men jeg måtte gi beskjed til Collector sånn at de kunne forlenge datoen på fakturaen. 1 mnd etter har jeg ikke fått noen mail (eller søppelmail) om noe som helst. Jeg tok kontakt med cdon igjen og forklarte at jeg hadde hatt kontakt med collector og de utsatte regningen, og at jeg fortsatt ikke hadde fått noe enda, og de svarer nøyaktig med det samme.. Kontakt Collector.. Jeg har valgt å betale regningen pga at jeg ikke orker tanken på inkasso etc, men er veldig lei av cdons kundeservice og hvor lite behjelpelige de er. 

Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord