Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1 av 5

Basert på 45 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Pål 12.06.2018 3 uker eller mer
  Helt forferdelig ! Bestilte en hundegård hos CDON for 3600,- Er 3 måneder siden nå! Men har enda ikke fått den! Og vi har 2 hunder som står uten hundegård takket være dårlig service hos CDON ! Hadde tenkt å sette opp hundegården når våren kom så bestilte i god tid men Cdon klarer ikke levere! Og nå prøver jeg iherdig å få pengene refundert men det er ikke lett da dem ikke svarer meg på Mail! STYR UNNA!!!!!
 • Kristian V 08.06.2018 3 uker eller mer
  Kan ikke si elendig service engang, de har ikke service. Pakken ble sendt til feil adresse, selv om det står riktig adresse i leveranseinformasjonen.
 • Yngve Nymoen 04.06.2018
  Får ikke svar på mail, ikke på telefon. Bestilte en gummibåt. På mine sider står det at den er levert, men jeg har ikke fått den. Kjøpt katta i sekken kanskje? Gir lav skår pga fullstendig manglende kommunikasjon.
 • August 19.05.2018
  Kjøpte en blu-ray for et par uker siden. Når jeg mottok pakken, var varen skadet og jeg ba om retunering. Noe jeg fikk. En ukes tid senere, får jeg den nye varen, igjen. Men gjett om når jeg åpner pakken, ser varen igjen skadet, på samme sted.
 • Lars R 12.05.2018 3 uker eller mer
  Elendig service!
  For to mnd sidan byrja ein Moto G4 Play mob-tel som eg mottok i posten denne uka for 1 år sidan å gå i svart skjerm når nokon ringer. Umogeleg å svare utan at linja blir broten. Lenovo Noreg henv meg til ein verkstad i Drammen. Dei sa eg måtte ha returkode frå CDON. Sendte epost til dei via skjema på deira webside. To purringer. To veker har gått. Null respons. ...
 • Sølve 09.05.2018 3 uker eller mer
  Gir litt uttelling for at butikken ofte har gode priser på f.eks. spill og annet som går fint an å kjøpe med CDON. Levering på mindre ting kan gå raskt. Må desverre trekke mange stjerner for dårlig service, da de ikke vil tilby låneprodukt mens jeg venter på reparasjon, og i tillegg unngår å svare på mail om dette.

  Sendte min mobil på reparasjon, som gikk videre til Mobylife, og jeg...
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord
Glemt passord Ny bruker