Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1 av 5

Basert på 34 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Rijad 06.12.2018 Ca. 2 uker
  Jeg kontaktet kundeservice i dag og ba om å heve kjøpet grunnet en betydelig forsinkelse av leveransen Forsinkelsen skyldes feil fra selgers side dvs cdon og postnord. Det er snakk om culpa ansvaret etter kjøpsloven og da skal de erstatte alle direkte og indirekte tap.Jeg har ennå ikke fått noe svar.Det hjelper ikke å sende en generisk mail til kunder å tro at det vil løse noe. Jeg har vært en lojal kunde hos cdon i mange år men ALDRI mer.

   

 • Henrik G 19.10.2018 Ca. 2 uker
  Skulle bestille mobiltelefon. Etter 3 dager der varen kun ligger under status: "under behandling", tok jeg å avbestilte varen. Hadde i mellomtiden sendt to purringer om å få satt igang behandlingav kjøpet. Jeg fikk aldri svar fra kundeservice.
 • Phong 19.10.2018 3 uker eller mer
  Styr unna cdon. Dårlig bestillingssystem og leveranse. Ingen meldinger etter bestilling. Er du heldig så får du en melding fra cdon at pakken har blitt returnert og penger blir kredittert.
 • Nam Nguyen 10.10.2018 3 uker eller mer
  Slettet ordre/bestillingene mine uten grunn. Hold dere unna fra denne nettbutikken.
 • Arild 05.10.2018 5 dager
  Fikk ingen sporingsnummer eller noenting, fikk kun en ordrebekreftelse, og bestillingen er ikke engang registrert på mine sider. Styr unna, kundeservicen er ubrukelig, og de svarer ikke på henvendelser i det hele tatt.
 • Haji Haj 03.10.2018 3 uker eller mer
  Har bestillt barberingsmaskin fra denne nettsiden, fikk sporings lenke og det sto ingen informasjon om pakken min og får ikke til å se plasseringen, bestillte den 7 dager siden og har enda ikke fått bestillingen min, prøve å sende dem mail men får ingen svar i flere dager, helt utrolig at denne nettsiden finnes fortsatt. Advarer dere sterkt å ikke bestille noe fra denne nettsiden, de har ingen telefon og svarer aldri på mail HOLD DERE UNNA!
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker