Om Bryggeland.no

I 2004 tok Mats Hille over det som da het «Lillestrøm vin og bar utstyr», som hadde vært i Lillestrøm siden en gang på 90-tallet. Som brygge-entusiast og entreprenør vokste det som den gang bare var 25m2 med halvtomme hyller, kun med unntak av noen få varer som var utgått på dato.

For å få fylt opp hyllene igjen jobbet han nattevakter på bensinstasjoner de første årene. Fra dag 1 hadde vi ølsett og lignende i hyllene, men malt og humle kom først i 2007, nesten samtidig med ny nettbutikk under nytt navn: Bryggeland.

På kort tid hadde vi dermed både nettbutikk og en liten lokal spesialforretning med alt det voksende hjemmebrygger-miljøet kunne ønske seg. I løpet av 2010-2011 ble det gamle navnet faset ut, og i dag heter alle våre butikker Bryggeland. Siden den gang har Lillestrøm-butikken flyttet til Strømmen, og flere butikker har blitt etablert.

I 2011 kom Bryggeland Oslo til Grünerløkka. Oslobutikken er den minste butikken vi har, men også en av de med høyest antall kunder! På tampen av 2012 kom Bryggeland til Drammen. Vi startet med et knøttlite utsalg der, men i starten av 2013 flyttet vi litt bortover gata til et mye større lokale, og der finner du oss fortsatt i Gjetergata 10, i skyggen av Aass Bryggeri.

I løpet av våren 2014 ble Sarpsborg-butikken vår åpnet i toppen av St. Marie Gate, midt i mellom gågata og Sarpsborg Scene. Her har det mange ganger siden da luktet vørter ut i gata. Her ble også humlekaffen til!

Høsten 2015 åpnet vi enda en butikk, denne gangen i Askim, ettersom Indre Østfold har et yrende hjemmebryggermiljø. Tidlig i 2016 flyttet vi også hele hovedlageret fra Hagan til Ås, på Ås fikk vi bedre plass og hadde en bedre plassering i forhold til butikkene våre. I løpet av året vil du også finne et utsalg på det nye hovedlageret.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale