Om Brewshop.no

Brewshop.no ble etablert i Trondheim sommeren 2015, og er allerede en av Norges ledende nettbutikker for hjemmebryggere. November 2015 åpnet vi også butikk i Trondheim, der vi betjener både hjemmebryggere og mikrobryggerier med råvarer og utstyr.

Vårt mål er å være den foretrukne leverandøren av råvarer og utstyr til ølbrygging i Norge, noe vi streber etter å oppnå gjennom å yte førsteklasses kundeservice, rask og rimelig levering til hele landet, konkurransedyktige priser og et stort utvalg av produkter. Vi jobber kontinuerlig og bevisst med å utvikle vårt sortiment, spesielt innen høykvalitetsprodukter som du ikke finner overalt ellers.

Brewshop er norsk importør av GrowlerWerks, Camurri Brauer, Tilt Hydrometer, Candi Syrup, Bouncer Inline Beer Filter, Clear Beer Draught System, Cool-Brewing Keg Cooler og ZChiller m.m.

Vi er også stolte av å tilby et av Norges aller største utvalg innen allgrain ølsett, inkludert samarbeidskit med bryggeriene Austmann, To Tårn, 7 Fjell, Ægir, Cervisiam, Haandbryggeriet og Kinn.

Frakt

Vi ønsker å gjøre det enkelt og rimelig for deg som handler på nett. Derfor tilbyr vi fri frakt på alle ordre over kr 1000, inntil 35kg.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale