Om Braasport.no

Velkommen til Braasport ! Vi er en litt annerledes sportsbutikk. En svært annerledes sportsbutikk om vi skal si det selv. Braasport er startet av entusiaster med lidenskap for sport. Ikke bare innen våre forskjellige fagområder, men også entusiaster innen selve sportsbransjen. Vi har vært i bransjen i mange år og har vært pionerer innenfor både netthandel og faghandel i sportsbransjen. Det er ikke mange som har solgt flere langrennski, alpinski eller ryggsekker enn oss. Når vi nå står på egne ben, gleder vi oss veldig til fortsettelsen og utviklingen videre.

Vi er en fullstendig frittstående sportsbutikk, altså er vi ikke medlem av noen kjede. Det er slik vi liker å jobbe. På vår egen måte med de produktene vi ønsker å jobbe med. Vi er ikke styrt av noen kjedes sentrale beslutninger om vareutvalg, og gjør akkurat som vi vil. Det vil si; vi er naturligvis kundestyrte, så det riktige vil være å si: Vi gjør akkurat som "DU" vil!

Vårt konsept er også litt spesielt. Du vil på braasport.no finne en av Norges beste nettbutikker. Ikke bare innen sport, men vi mener vi også er en av de beste nettbutikkene uavhengig av bransje. Hos oss vil du kun finne markedets beste merkevarer innenfor våre ulike segmenter presentert på en innovativ og brukervennlig måte.

Siste omtaler
  • Rune 12.10.2019 Neste dag
    Handlet to ganger hos braasport. Veldig fornøyd. Ene gangen hadde en feil på nettsiden ført til at jeg fikk bestilt en hjelm i en utsolgt farge. Ringte meg opp samme dag og lurte på om jeg ville endre farge eller få refusjon. Forsinket ikke levering og begge ganger har pakken kommet neste arbeidsdag. Lurer på om lagere dems er nærmere oslo for normalt tar det to dager i frakt til meg.