Om Bonprix.no

bonprix er et internasjonalt moteselskap plassert i Hamburg. Vi tar de nyeste trendene og gjør dem til en inspirerende mote i forskjellige stiler, størrelser og for alle slags tilfeller. Med våre fem egne klæsmerken og en ny kolleksjon hver måned, vil våre kunder gjerne komme tilbake til vår nettbutikk, kataloger eller en av våre motebutikker.

Vårt vinnende konsept har ført til at bonprix ble en av Tysklands 10 ledende online-selskaper (kilde: "E-Commerce-Markt Deutschland 2018" av EHI Retail Institute / Statista). Vi er også vellykkede på internasjonalt nivå og er nå tilgjengelige i 30 land i Europa, Russland, Nord-og Sør-Amerika. I OTTO-konsernet er bonprix et av de mest lønnsomme selskapene. Vi har våre ca. 3900 ansatte over hele verden og våre fornøyde kunder å takke for suksessen.

Omtaler av Bonprix.no

Totalt 2 av 5

Basert på 10 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Maritha 30.08.2020 5 dager
  Fikk det jeg bestilte, kom på 5 dager 🤗
 • Frank 01.07.2020
  Stort utvalg med varer, sendingstid varierer veldig.

  Men det er når det kommer til reklamasjon at bedriften er fullstendig ubrukelig - gi oss 2 dager til, gi oss 3 dager til, bla-bla-bla.
  Handler ikke derfra igjen.
 • Kari 23.05.2020 3 uker eller mer
  Bestilte gardiner, fikk beskjed etter 3 uker at de var utsolgt.. Ble trukket penger. De sa de skulle ordne opp, men jeg ble aldri oppringt. Anbefaler virkelig ikke. #svindel
 • Vigdis 08.05.2020 Ca. 1 uke
  Jeg har alltid vært meget fornøyd med Bonprix. Alt jeg har kjøpt har vært superfint og holdbart. Aldri vært i kontakt med kundeservice,så kan ikke uttale meg om det.
  Får alltid pakken i posten etter kort tid.
 • May 05.05.2020 3 uker eller mer
  Skulle ønske jeg kunne gi -1 stjerne. Bestilte en pakke, to uker senere var den ikke sendt fra lager engang. Kontaktet kundeservice, og de sa den ikke var sendt engang. Jeg spurte da om det var mulig å omadressere pakken da jeg bestilte pakken i god tro om at den ville komme før jeg flytta til et annet fylke. Fikk NEI til svar. Spurte da om jeg bare kunne kansellere den, siden den ikke var sendt...
 • Ariel Samdahl 12.04.2020 Ca. 2 uker
  Kjolene og skjørtene er kjempefine, men ALLE tightsene jeg har kjøpt fra Bonprix har gått i stykker iløpet av 1 ukes bruk! Bonprix har også den verste kundeservicen jeg har vært borti, og jeg har enda ikke fått tilbake pengene for de ødelagte tightsene jeg kjøpte for 10 måneder siden!! Kundeservice ignorerer meg helt, og nekter å betale meg tilbake selv om de leverte elendige produkter som overhode ikke sto til forventningen. IKKE støtt denne butikken, er overhode ikke verd det, for skulle det oppstå produkter får du overhode ikke hjelp.