Om Bonprix.no

bonprix er et internasjonalt moteselskap plassert i Hamburg. Vi tar de nyeste trendene og gjør dem til en inspirerende mote i forskjellige stiler, størrelser og for alle slags tilfeller. Med våre fem egne klæsmerken og en ny kolleksjon hver måned, vil våre kunder gjerne komme tilbake til vår nettbutikk, kataloger eller en av våre motebutikker.

Vårt vinnende konsept har ført til at bonprix ble en av Tysklands 10 ledende online-selskaper (kilde: "E-Commerce-Markt Deutschland 2018" av EHI Retail Institute / Statista). Vi er også vellykkede på internasjonalt nivå og er nå tilgjengelige i 30 land i Europa, Russland, Nord-og Sør-Amerika. I OTTO-konsernet er bonprix et av de mest lønnsomme selskapene. Vi har våre ca. 3900 ansatte over hele verden og våre fornøyde kunder å takke for suksessen.

Omtaler av Bonprix.no

Totalt 2 av 5

Basert på 9 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Wenche 07.09.2019 3 uker eller mer
  De sendte en faktura hvor de påstår at de har sendt to. I den ene fakturaen jeg fikk tar de dobbelt betalt for varen
 • Britt-Wenche 07.08.2019
  Må bare få tilføye at alle klær jeg har kjøpt der har utrolig fin kvalitet, og er helt fine i størrelsen. Får mange stjerner for fin kvalitet fra meg :)
 • Britt-Wenche 06.08.2019
  Bare rot og tull hver gang man bestiller noe. Da kansellerer de bestillingen din etter at du har bestilt og betalt. Tilbakefører så dine penger igjen og mener at du skylder de mer enn du har bestilt for og betalt. Datafeil kaller de det....men hvorfor blir det slik hver gang? Nei jeg er ikke fornøyd hverken med kundeservicen eller svarene jeg får. Ingen bestillinger hos dem fra meg lenger :( Sikkert nye folk der inne, da de i begynnelsen gjorde jobben sin meget bra. Synd det har forandret seg :(
 • Antonella 13.06.2019 3 uker eller mer
  Kjempe dårlig og håpløst kundeservice. De samarbeider med Postnord,og alle de gangene jeg har bestilt noe,da kom pakken bestandig på feil Pyck up utlevering.
 • j 11.02.2019 5 dager
  Jeg har nå handlet en del på bonprix og super fornøyd.God kvalitet på klærne og fine priser.varene kommer etter 4-5 dager og returene tar 4-5 dager. Alltid bra kundeservice,svarer på alt jeg spør om.så har bare godt å si om di😊
 • janina 29.01.2019 5 dager
  Jeg er veldig fornøyd med varene jeg har bestilt.God kvalitet på klærne og normal str. Fikk også varene etter 5 dager. Har også snakket med kundeservice og synes det var god service der.