Om Bilpleiekongen

Bilpleiekongen er en uavhengig aktør innen vask og vedlikehold av bil.

Bilpleiekongen skal formidle kunnskap, forståelse og interesse for bilpleie. Målet for Bilpleiekongen er å treffe nye målgrupper og øke interesse for bilpleie som en rekreasjon, fremfor et nødvendig onde. Ved å vise riktige metoder og riktige produkter, vil vi bevise at dette er en mye lettere jobb, enn mange tror.

Dette skal Bilpleiekongen gjøre ved å ha en omfattende, stadig oppdatert video-database, hvor hovedfokus skal være å bygge opp forståelse, kunnskap og ikke minst lysten til å ta vare på egen bil.

Vi skal tilby produkter som har fokus på kvalitet i resultat og arbeid. Vi skal være en aktør som gir deg lyst til å ta bedre vare på bilen, og være tilgjengelig med de beste tips og råd. Det skal være enkelt å finne det du trenger, raskt.

Vi har hovedkontor i Larvik og leverer over hele landet!

Siste omtaler
 • Thorbjørn Raknes 03.06.2019
  Kjempe bra sørvis fått varene 2 til 3 dager etter bestilling.
 • Henning 28.06.2018 Samme dag
  Må desverre si eg er veldig misfornøyd med bestillingen som jeg gjorde 18.06 og i dag 28.06 ikke har fått noe av ennå. Etter å ha sendt flere mailer samt vært i kontakt med firma så har eg ikke fått noen mer tilbakemeldinger. Det ble begrunnet med at polerings maskinen manglet men skulle bli informert om videre status.
  Dette kan da ikke være god reklame for ett selskap som går ut med leveranse...
 • Kay Arne 16.06.2017

  Veldig god service. Kan anbefales

 • Andreas 16.06.2017 Neste dag

  Mye og god informasjon og forklaring for bruk av produktene! Bra produkter og stort utvalg + rask levering! Anbefales! 

 • Werner Holvik 16.06.2017 3 dager
 • Geir Olsen 15.06.2017 2 dager

  Supert opplegg ! Kan anbefales 😀