Om Billigvvs.no

Fra dansk suksess til det norske marked

Billig VVS ble grunnlagt i Danmark i 2000, av Jesper Bunde Pedersen. Konseptet ble en stor hit, og selskapet er i dag markedsledende leverandør av VVS-produkter på nett i Danmark. Suksessen fortsatte i Sverige fra 2008 med VVSochBAD, og derfor åpnet vi på høsten 2013 også opp for det norske markedet. Samme gode priser, og samme uslåelige service.

Deler erfaring, dobler service

Våre norske medarbeidere holder til på hovedkontoret i Århus. Her er det totalt ca. 40 ansatte som alltid er på hugget for å gi deg topp service og assistanse. De deler erfaring og kunnskap, og sitter klare for å svare på det du lurer på når du handler, enten du ringer, sender e-post eller tar kontakt på chatten.

Frakt

Fri frakt. Administrasjonsavgift på 149 kroner

Omtaler av Billigvvs.no

Totalt 4.5 av 5

Basert på 50 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Gunnar 19.08.2017 2 dager
 • Irene 18.08.2017 Ca. 1 uke
  Pakken ble levert senere på dagen enn avtalt med Post Nord, p.g.a. sykdom. Ellers gikk alt som smurt.
 • Odd Nasvik 17.08.2017 4 dager
 • Tone 16.08.2017 3 uker eller mer
  Lett å bestille det man trenger. Men jeg har ikke fått varene mine enda. Jeg fikk melding om at varene var sendt, men de kom aldri. Så jeg måtte ta kontakt med dere for å spørre om status. Dere kunne ikke svare, og bestilte nye varer for meg. De er nå lovet levert 28-29 august. Så får vi se om det kommer da. Jeg har allerede betalt for varene så jeg håper det ordner seg. Jeg fikk raskt svar når jeg kontaktet dere, så kundebehandlingen jeg fikk er bra.
 • Jørn Jeg 31.07.2017 3 uker eller mer
  Fikk først feil kjøkken armatur, greit nok feil forekommer, forklarte hva som var galt, sendte den tilbake. Etter fire uke var en ny pakke på vei. Åpnet denne og da hadde de prestert å sende samme armatur tilbake...dårlig, dårlig, dårlig
 • Solveig 12.06.2017 3 uker eller mer

  Har ventet på leveransen i tre uker etter lovet leveringsdato. Tok kontakt, og de lovet bot og bedring, og at pakken skulle sendes umiddelbart. Tre dager etter lovet leveringstid nr. 2 får jeg melding om at pakken er sendt fra dem. Når jeg sporer pakken tolv timer senere er den ikke mottatt av postnord. Utrolig lite profesjonelt. Kjøkkenet står halvmontert og blir ikke ferdig, og jeg håper ikke billigvvs rett og slett er nettsvindel. Føler meg lurt.

Vis alle omtaler (61)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord