Om Bildeler.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Bildeler.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Siste omtaler
 • Asle 05.07.2019 4 dager
  Ser noen har opplevd dårlig service nå noe gikk galt. Jeg opplevede det stikk motsatte idag. Nesten øyeblikkelig svar og handling da PostNord hadde rotet bort en av 2 pakker. De sendte nye deler øyeblikkelig i tilfelle den første pakken ikke ville dukke opp. Veldig bra og rask service. Fikk første forsendelse rask og greit, og ser at forsendelse 2 er sendt bare et par timer etter at det ble kjent at pakke 2 er borte.
 • Andreas 14.05.2019 3 uker eller mer
  Så lenge alt går bra, så er de ok. Men når ting først går feil har de en utrolig dårlig, uhøflig og uprofesjonell kundeservice. Min sending ble rotet bort av postnord, og etter 3 uker får jeg fremdeles bare svada svar og uhøflig behandling av bildeler.no. Så aldri, aldri mer.
 • Bjørn 23.03.2019 4 dager
  Kjøpte to bremsekalipere (bak) til min 07 Caravelle. Den ene begynte henge etter bare 6 månder. Gummibelgen rundt stempelet var gått helt i oppløsning. Reklamerte og etter en lang behandlingstid fikk jeg en ny (av samme dårlige kvalitet). Nå har den på motsatt side begynt å henge, etter 18 månder. Den gidder jeg ikke å reklamere på. Har bestilt en ny fra Autodoc.co til en langt lavere pris. Har handlet en del fra Bildeler.no, men delene har ikke den kvaliteten de lover, og prisene har økt en god del etter at Komplett kom inn i bildet.
 • Stian 13.03.2019 3 dager
  Dårlig kundeservice og utrolig frekke når du tar kontakt med de.fikk feil deler og bremseskjold som jeg måtte tilpasse selv.de legger skylden på leverandøren ellers prøver de skyve problemet over på deg.styr unna!!
 • Bjørn Rune 09.02.2019 4 dager
  Elendige deler som gikk i stykker etter bare noen få dager. Får ikke penger tilbake selv om verkstedet som utførte jobben kan dokumentere at delene ikke holder mål. STYR UNNA! Skulle ikke hatt en stjerne engang.
 • Bjørn 19.04.2018 5 dager
  De leverer dårlig kvalitet til en ikke spesielt god pris. Og skal du reklamere, selv om du har vist uomtvistelige bilder av problemet; så må du kjøpe ny (samme) del for så å sende inn den som ikke fungerer...
  Hvis ikke så må bilen stå i etpar uker..

  Og du får frekke dogmatiske sar på epost, selv om du tilbyr vurdering fra proff mekaniker...

  Jeg skal følge opp med slutten av historien.. tror ikke den blir lykkelig.

  Aldri mer...

  P.S. Jeg ville ikke gi en eneste stjerne...dere må endre på det.
 • Kewan Wali 15.03.2018
 • Martin 24.11.2016 3 uker eller mer

  Bildeler har Kansellert min ordre uten å informere meg. Varen ligger fortsatt i nettbutikken med leveringstid 2-4 dager. Elendig behandling. 

 • Tela 31.03.2016

  Grei og oversiktlig nettbutikk. Men de må ikke kalle det for kvalitetsdeler. Jeg kjøpte hovedlykter til min Audi A6 98. Ene lykten er ikke tett og mye fukt. Innmaten løsnet på begge etter 2 år. Kjøpte el. vindusheiser. Holdt i 3 år nesten uten bruk. Kjøpte baklykter til min Audi A6 2005. Begge lekker. Så kvaliteten på delene er elendig.