Bikester.no logo

Bikester.no

service@bikester.no

bikester.no

Om Bikester.no

Vår ide er enkel: Shop sykler, sykkelklær, tilbehør og deler. Bikester er allerede tilgjengelig i andre land, og sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger innenfor sykling og sykkelutstyr. Vi tilbyr produkter fra kjente produsenter, slik at du kan føle deg trygg på de produktene du kjøper. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene! Gjennom enkel navigasjon og søkefunksjon, kan du enkelt finne de produktene du leter etter.

Omtaler av Bikester.no

Totalt 1 av 5

Basert på 4 omtaler, siste 12 måneder

Leveringstid

Siste omtaler

 • Asle 13.07.2021
  Leveringstid: Ca. 2 uker

  Håpløs nettbutikk uten kundeservice på tlf eller epost. De svarer ikke på noen av delene. Hold dere laaangt unna bikester.

 • Jon 26.05.2021
  Leveringstid: 3 uker eller mener

  Hold dere langt unna. Har ikke mottatt en betalt vare til over 20 000 kroner. Ingen svar på epost (etter flere dager og purringer), og ingen telefonnumre eller andre kontaktpunkter.

 • Andreas Brekken 21.12.2020

  Selve kjøpsprosessen var grei og jeg fikk varen fort, men buksen jeg bestilte passet ikke, så den ble sendt i retur. Har ikke hørt noe etter en måned. De har heller ikke svart på eposten jeg sendte i begynnelsen av desember.

  Vil mye heller anbefale sykkelkomponenter eller biksehop!

 • Jonas 15.10.2020

  Sender ikke ordrebekreftelse(kjekt med kvittering ved evt reklamasjon etc), melder deg på nyhetsbrev du ikke får meldt deg av, og svarer ikke på henvendelse via kontaktskjema. Ikke mulig å ringe eller sende mail direkte. Ikke slik det skal være.

 • Thor 12.03.2019
  Leveringstid: 3 uker eller mener

  Kjøpte en Haibike Sduro Hardseven el-sykkel fra bikester.no. Den sluttet å fungere etter 3-4måneder. De var tydeligvis ikke forberedt på at dette kunne skje og brukte 1,5måneder før de klarte å gi meg et fornuftig svar på hva som skulle skje, de skulle sende deler fra Tyskland. 5 uker, og flere purringer senere gav de opp og tilbød refursjon. 3 uker senere ligger fortsatt sykkelen her da de...

  Les hele erfaringen >>
 • Kjetil 07.10.2016
  Leveringstid: 4 dager

  <p>Sv&aelig;rt forn&oslash;yd med Bikester p&aring; alle m&aring;ter. Fin kundeservice og rask levering. Bare positivt &aring; melde herfra.</p>

Sist sett på