Om Bikester.no

Vår ide er enkel: Shop sykler, sykkelklær, tilbehør og deler. Bikester er allerede tilgjengelig i andre land, og sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger innenfor sykling og sykkelutstyr. Vi tilbyr produkter fra kjente produsenter, slik at du kan føle deg trygg på de produktene du kjøper. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene! Gjennom enkel navigasjon og søkefunksjon, kan du enkelt finne de produktene du leter etter.

Omtaler av Bikester.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Jonas 15.10.2020
  Sender ikke ordrebekreftelse(kjekt med kvittering ved evt reklamasjon etc), melder deg på nyhetsbrev du ikke får meldt deg av, og svarer ikke på henvendelse via kontaktskjema. Ikke mulig å ringe eller sende mail direkte. Ikke slik det skal være.
 • Thor 12.03.2019 3 uker eller mer
  Kjøpte en Haibike Sduro Hardseven el-sykkel fra bikester.no. Den sluttet å fungere etter 3-4måneder. De var tydeligvis ikke forberedt på at dette kunne skje og brukte 1,5måneder før de klarte å gi meg et fornuftig svar på hva som skulle skje, de skulle sende deler fra Tyskland. 5 uker, og flere purringer senere gav de opp og tilbød refursjon. 3 uker senere ligger fortsatt sykkelen her da de...
 • Kjetil 07.10.2016 4 dager

  Svært fornøyd med Bikester på alle måter. Fin kundeservice og rask levering. Bare positivt å melde herfra.

 • eddie 13.06.2016

  Håpløs kundeservice, svarer ikke på eposter. Varen ser ut til å ha blitt borte midt under transporten.


  Styr unna

 • Per 07.06.2016 3 uker eller mer

  Har ikke mottatt noen vare fra Bikester.

  ...