Om Biit.no

Norsk Amazon-forhandler med tusenvis av billige bøker, spill, filmer (DVD og Blu-ray), leker og mye mer.

Biit.no gir deg en rask og enkel oversikt over de aller beste tilbudene som til enhver tid er tilgjengelig i den enorme katalogen til Amazon.co.uk. I tillegg gir Biit.no deg en ryddig oversikt over hva bestillingen din vil koste før du bestemmer deg for å handle.

Alle varer selges direkte- og leveres fra Amazon i England. Standard leveringstid 3-7 virkedager.

Siste omtaler
 • Bente 21.07.2017 5 dager

  Jeg har kjøpt flere spill fra denne siden før. Men i det siste så har de ikke beregnet frakt riktig så prisene bli mye høyere nå jeg skal betale på amazon. Det er veldig skuffende for jeg digget denne siden. Nå den funket så funket den veldig bra :(

 • berit morgan 09.10.2016

  Hvorfor får jeg ikke opp web siden av biit.no lenger?


  Jeg har alltid handlet mye derfra og er kjempefornøyd

 • Jan Ove 20.05.2014 Ca. 1 uke
  Nå har biit.no begynt å oppgi feil frakt- eventuelt har Amazon endret priser uten at Biit har fått det med seg. Jeg kjøper kun vinyl så andre artikler har jeg ikke greie på. Når man velger "Kjøp" kommer pris på varen opp i NOK samt frakt om angis å være kr 26. I Amazon Checkout er da prisen typisk 5,3 GB pund (ca 53 kr).

  Jeg har sendt henvendelse gjennom "kontakt oss" på Biit, men ikke...
 • Kristine 26.10.2013 Ca. 1 uke
  Biit.no er en fantastisk side! det er en norsk amazon forhandler så det er engelsk det man bestiller av bøker/filmer/musikk, men de har fantastisk lave priser, de har avslag på alt, helt opp til 98% rabatt! Leverer raskt og har et godt utvalg!
 • viktor 19.09.2012 Ca. 1 uke
  Bra butikk. Lave og veldig bra priser. Godt utvalg.
  - toll
 • kim 26.03.2012 Ca. 1 uke
  En praktisk nettside som viser norske priser på utvalgte varer fra Amazon. har kjøpt alle ps3 spilla mine her helt siden jeg oppdaget siden. Ting tar ca en uke og få + man får gratis frakt som er ganske bra siden det kommer fra England, men alt det går på Amazon