Om BGA Fotobutikk

BGA Fotobutikk er en familiebedrift med opphav i Gävle i Sverige, der virksomheten startet i 1993. Foretaket består i dag av totalt 10 butikker, med én butikk i Norge og ni butikker i Sverige. Alle butikkene har samme eier, og jobber aktivt sammen med felles kundeservice og administrasjon. Vårt fokus ligger på alt som har å gjøre med bevegelige bilder og fotografier.Vil du lese mer om vår historie kan du trykke her.

I løpet av 2015 har vi også åpnet dørene til vår norske nettbutikk, der vår målsetning er å tilby Norges største utvalg av bilderammer og album. Uansett om det gjelder en blå ramme i en uvanlig størrelse, eller en helt vanlig bilderamme i en standard størrelse. Hva våre kunder synes om oss, kan du lese om her.

I vårt sortiment har vi mer enn 10 000 artikler med fokus på bilderammer, fotoalbum og posters. I tillegg har vi et eget rammeverksted der vi produserer spesialtilpassede passepartouter og rammer etter egne mål. Det gjør at vi våger å love at vi har noe for alle smaker og stiler.

Som kunde skal du ikke merke at vi er en svensk bedrift, for vi betaler alt av toll og moms. Eventuelle returer sender du til vår norske returadresse. Alt for at det skal være enkelt for deg som kunde hos oss.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale