Om Bedre Nætter

Hos oss finner du alt du trenger til soverommet til Norges garantert beste priser. Vi har elegante senger, komfortable madrasser, myke dyner og alt det du trenger for å få den beste nattesøvnen mulig.

Bedre Nætter er et nettbasert firma. Vi har ingen fysiske butikker som vil si at vi kan tilby deg fremragende priser på alle produktene våre. Vi skal ikke betale utgifter for leie av butikklokaler og alt som kommer med dette. Når vi unngår unødvendig utgifter gjør du også det. Sengene våre er av ypperste kvalitet og fordi vi kun er online kan du få den nye sengen din til en utrolig lav pris.

At vi kun er online vil også si at du ikke kan prøve sengen før du sover i den. Dette skal du ikke la deg skremme av. Hos Bedre Nætter streber vi etter å vite alt om søvn. Vi vet at du får mer ut av en engasjert samtale med en av oss enn om du prøver 10 forskjellige senger på 5 minutter i den lokale sengebutikken.

For å garantere deg en god opplevelse, har vi allikevel valgt at du får 30 dagers returrett på alle produktene våre. Hvis sengen ikke passer til deg, har du 30 dager til å endre fasthet. Vi vil ha Norges beste kundeservice og en stor del av dette handler om å holde det man lover. Derfor lover vi deg å finne en seng som passer til dine behov.

Vi er et nytt, arbeidsomt firma med et prikkfritt rykte, det det vil vi gjerne beholde. Når du for tiende gang utleverer den samme typen seng til den samme gaten i den samme byen, så gir det plutselig mye mening at vi har lange arbeidsdager. Det vi arbeider for, kommer deg til gode.

Husk at du alltid kan kontakte oss, enten på tlf eller på chatten på siden. God fornøyelse!

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale