Om BeautyHeaven.no

Beautyheaven.no ble startet 2013, med tanken om å kombinere faget hudpleie og kunne levere så lave priser som mulig. Med den lange fartstiden i bransjen og de riktige kontaktene, har Beautyheaven.no klart å balansere dette på grensen til perfeksjon. Vi vet hva du trenger, og vi vet at du vil betale minst mulig for det.

Bak Beautyheaven.no står ganske mange tiår med erfaring fra bransjen, og flere klinikker i Bergensområdet. Beautyheaven.no er eid og driftet at klinikkeiere i Bergen, og med på laget har vi hudpleiere, frisører, massører og makeup-artister, for å gi DEG de produktene vi mener er de beste på markedet, og ikke minst - de beste for deg!

Går det an å få i både pose og sekk? Ja, vi synes du fortjener det!

Beautyheaven.no ønsker deg en fantastisk god handleopplevelse, og kontakt oss gjerne om du lurer på noe.

Les mer om oss på BeautyHeaven.no.

Omtaler av BeautyHeaven.no

Totalt 1 av 5

Basert på 3 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
  • Anne Siri 01.08.2018 3 uker eller mer
    Lang leveringstid, hører ingenting i fra kundeservice! Angrer på bestillingen!
  • Sigrid E 23.05.2018
    Elendig kundeservice, lang leveringstid mm. Styr unna!!
  • Mathias 22.05.2018 3 uker eller mer
    Tidenes dårligste opplevelse med en norsk nettbutikk. Bestilte et produkt som det sto var på lager. Etter 8 dager hadde ordren enda ikke blitt behandlet og jeg klagde på Mail, men fikk aldri svar. Etter enda 1 uke fikk jeg en autogenerert Mail om at det var utsolgt og at pakken ble sendt ila. uka. Jeg gikk inn i nettbutikken og der sto det at de hadde mange igjen fortsatt. Etter 1 måned og 4 dager dukket pakken opp i posten uten å få svar på min henvendelse.

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker