Om Basseng.no

Basseng AS ble i 2013 skilt ut fra Grønt Fokus for å rendyrke og spesialisere seg på basseng. Gründer og eier av Grønt Fokus i 24 år, er nå eier av Basseng AS, og han ønsker å videreføre den langsiktige og kundeorienterte profilen som Grønt Fokus også var kjent for. I dag selger Basseng AS cirka 100 svømmebasseng pr. år til privatpersoner i Norge.

Basseng AS har en bevisst strategi om å tenke langsiktig. Vi satser utelukkende på seriøse leverandører og produkter. Vi bruker mye tid, penger og krefter på å finne de beste på begge områder. Vi priser oss slik at du som kunde skal være trygg på at vi er her om både 5 og 10 år. Listen over konkurser i denne bransjen er skremmende, men den understreker i stor grad det vi forsøker å kommunisere:
Å ha leverandøren der den dagen du trenger service eller reservedeler, vil vi påstå er like viktig som å spare noen tusenlapper den dagen du investerer i basseng.

Frakt

Vi leverer varer over hele landet – fraktfritt til terminal og postkontor ved kjøp over 1.000,-.
Gebyr 95,- ved kjøp under 1.000,-.

Omtaler av Basseng.no

Totalt 1 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
  • John Terje 07.07.2018
    Styr unna denne butikken. Svært useriøs forhandler, det finnes ikke service og de yter ingenting for å hjelpe deg.
    Jeg kjøpte mye av utstyret til mitt støpte basseng på Basseng.no, noen ting kjøpte jeg en annen plass. Da jeg kom på butikken for å kjøpe rørdeler, ventiler osv for sammenkobling fikk jeg beskjed om hvorfor jeg ikke bare kunne kjøpe dette der jeg hadde kjøpt det andre? Han ville ikke hjelpe meg når jeg hadde vært å kjøpt utstyr andre plasser også. Så jeg forlot bare hele mannen og butikken, kjøper utstyret en annen plass.
  • Erlend 12.05.2018 3 uker eller mer
    Vi angrer bittert på at vi kjøpte basseng av Basseng AS/Basseng.no. Vi sitter nå med et basseng som vi med graving og alt annet har brukt ca MNOK 2 på, hvorav mer enn NOK 500.000 basseng fra Basseng AS/Basseng.no. Vi har ikke kompetanse til å få dette i drift og Basseng AS/Basseng.no som leverandør nekter å utføre åpning av anlegget/service selv om vi tilbyr forskuddsbetaling. Vi hadde også...

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker