Om Armyshop

Helt siden 1995 har Army Shop AS sørget for å gjøre militære effekter og taktisk utstyr i profesjonell kvalitet tilgjengelig for alle. Uansett om du er i førstegangstjeneste, yrkesssoldat, vekter, politi eller generell friluftsentusiast, mener vi du fortjener tilgang på det beste utstyret - med samme kvalitet og funksjonalitet som spesialstyrker bruker verden over.

Vi har derfor inngått samarbeid med leverandører av utstyr til de fremste militære spesialenhetene både i Norge og utlandet. Slik kan du føle deg trygg på at utstyret aldri skal sette begrensninger for deg lenger. Akkurat som deg elsker vi pushe våre egne grenser, og det finnes ingen bedre følelse enn å dra det lenger enn du trodde var mulig. Når kroppen verker og hodet har lyst til å gi opp, kan riktig utstyr hjelpe deg å hente ut det aller siste.

Vi ønsker deg mange heftige turopplevelser fremover. Vi har vært her for deg i 24 år allerede, og gleder oss til å pushe grensene med deg også i fremtiden. Og vi lover å følge med i tiden og alltid tilby det siste og heftigste utstyret til deg som elsker å utfordre deg selv utendørs.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale