Om Arbeidslys.no

Bare 13 år gammel fikk Preben Want, Arbeidslys Norge’s direktør, øynene opp for verdien av gode kvalitetslys og mangelen på det i det norske markedet. Han ønsket å presentere markedet for lys av høy kvalitet, til en rettferdig pris og på en sikker og trygg måte. I 2004 så arbeidslys.no dagens lys, siden den gang har firmaet vokst i vareutvalg, ansatte og marked. Idag er vi stolte distributører av de beste lysene i dagens marked! vi har et tett samarbeid med store navn som Vision X Norway, Rigid Industries Norway, IPF Norway, Apollo of Norway, NorMaster og Ledtech. Vår vision er å levere kvalitetsprodukter av kvalitetsmerker til våre kunder, på en sikker og trygg måte. Sikkerhet er vår høyeste prioritet.I 2016 går ferden vår et hakk videre i jakten på nye markeder, vi skal ta hele Skandinavia med storm og lyse opp både i Sverige og Dannmark på en tydeligere måte en idag. Dette skal vi gjøre gjennom å selge kvalitetsprodukter, være best på kundeservice, vårt samarbeid med våre leverandører og vår lidenskap for lys!

Hvorfor handle hos Arbeidslys.no?

-Sort utvalg lysprodukter innen ekstralys, arbeidslys, marinelys og varsellys
-Rask frakt igjennom vår samarbeidspartner Postnord og Posten<
-God kundeservice med rask respons<
-Konkurransedyktige priser

Omtaler av Arbeidslys.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Petter 11.12.2018 Ca. 1 uke
  Elendig kundeservice! Treg levering.
 • Anders Hagen 05.01.2018 Ca. 1 uke
  Meget bra, litt ventetid når de måtte spesialbestille produktet. Fikk med en gratis lommelykt på kjøpet.
 • Ole 12.09.2017 3 uker eller mer
  Har nå ventet i nesten 2 måneder på pakken min.

  Fikk først beskjed om at pakken var sendt 17. juli. Etter 12 dager måtte jeg etterlyse pakken, da fikk jeg beskjed om at de ikke hadde varen på lager og at de regnet med å få den om ca 2 uker.
  22 dager senere må jeg igjen etterlyse pakken. Får da beskjed om at varen enda ikke er kommet og at det er en stor forsendelse og at det vil ta 2-3 nye uker før varen kommer.

  Greit at det tar tid å frakte fra andre siden av jorden, men det at jeg ikke får noe informasjon om varene jeg har betalt for..

 • Albert 02.03.2017 Neste dag

  topp service på rigid arbeidslys

 • Jonny Eriksen 12.12.2016 Ca. 2 uker

  Jeg har desverre ikke god erfaring med arbeidlys.no når det gjelder hvor lang tid det tar å sende pakker.


  Det sendes e-post med sporingsnummer etter noen dager, men når man undersøker med PostNord har de bare mottatt melding om sending og det går mange dager før Arbeislys faktisk sender pakken.


  Dette har jeg opplevd to ganger, nå venter eg på ei lyspære som ble bestilt i en telefonsamtale for 10 dager siden og den er fortsatt ikke sendt.

 • Lin Sandli 25.12.2015 Ca. 1 uke
  første gag jeg prøver dere, men instillingen er god så langt! Satser på perfection g gode tilbud på tastatur og mus m lys ::: :)
 • Jan Olav 21.11.2015 3 dager
  Bra.

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker