Om Apple Store

Gå til Apple Online Store for det siste fra Apple, inkludert iPhone, iPad, iPad mini, bærbare og stasjonære Mac-er og iPod-modeller. Når du handler på Apple Online Store, får du eksklusive fordeler som for eksempel:
- Gratis frakt for bestillinger på mer enn kr 1.038,- inkl. mva.
- Velg ekspresslevering eller velg et passende leveringstidsrom, og send produkter i én bestilling til forskjellige adresser for alle gavebehov.
- Ingen kostnader, ingen hast – du har 14 dagers returfrist og kan returnere produkter uansett grunn.
- Gratis gravering når du bestiller iPad eller iPod
- Tilpass maskinkonfigurasjonen for å sette sammen den perfekte Mac-en – kun på Apple Online Store
- Apples studentrabatt er tilgjengelig for studenter ved høyere utdanning og lærere
- Velg en rekke eksklusive og spesielt utvalgte tilbehørsprodukter for iPhone, iPad og iPod.
- Fordel kostnaden ved å benytte deg av finansieringstilbudet. Det er den rimeligste måten å handle på Apple Online Store på.
- Apples gaveinnpakning

* Vilkår gjelder
Apple Online Store selger og sender produkter kun til sluttbrukerkunder. Du kan ikke kjøpe produkter til videresalg. Belønning vil kun gis til kunder for opptil fem (5) enheter per kvalifiserende produkt, bortsett fra iPhone da det kun vil bli gitt ut belønning for opptil to (2) enheter innenfor en periode på tretti (30) dager.
Produkter som ikke utløser [flybonus, bonuspoeng, cashback] belønning inkluderer: gavekort, frakt- og mva.-kostnader.

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud
-14%
HP Tango X

HP Tango X

Billigst hos
Siste omtaler
 • Erlend 04.07.2017 Ca. 1 uke

  Jeg bestilte den 5. juni en iPad 12.9, 256gb, grå 2. generasjon fra Apple.no. Denne ble sendt 12. juni og levert meg 15. juni. Jeg oppdaget raskt at denne hadde feil på skjermen. Den hadde nå og da en «klikke-/poppelyd» når jeg trykket på den. Det berørte området er i utgangspunktet mot toppen av iPad-en i portrett-modus.

  ...
 • Magnus 18.02.2014 Ca. 2 uker
  Flott butikk, men dessverre ofte dyrt. De har riktig nok noen eksklusive produkter som jeg har kjøpt der. Om man kjøper et apple-produkt får man som regel gratis frakt (da de oftest koster over 1000kr, noe som gir gratis frakt) og har alltid fått levering på bud med signering. Veldig sikkert og ofte ganske så kjapt. Eneste ulempen er hvis du ikke liker å vente. De tar seg ofte god tid med levering...
 • Vidar 11.04.2013 Ca. 2 uker
  Bestilte iPad 4, som i følge prisguide var billigst med pris på 3.112,- nok. Da jeg først kjøper er jeg selvfølgelig opptatt av å kjøpe så billig som mulig, og når jeg i tillegg velger et apple produkt, tenkte jeg det kunne være like så greit å benytte apple store.
  Gjennomfører kjøpet, betaler med kredittkort, og får etter ett par dager kvittering på bestilling med samme sum oppført...
 • Jørgen 11.04.2013 Ca. 2 uker
  Bestillte et produkt fra apple.no. Viste seg og ta 14 dager og levere varen selv om de hadde den på lager. Når jeg endelig fikk varen viser det seg at feil produkt er levert. Jeg tar så kontakt med apple for retur (raskt svar på support, eneste lyspunkt i hele handelen), og får tilsendt returanvisning per mail. Pakken skal da sendes til Nederland for min regning, uten noen form for refusjon av...
 • Børge 31.12.2012 Ca. 1 uke
  Veldig vansklig side, også er jo apple produkter sære både i bruk og programmer.
 • Oddbjørn 16.03.2012 Ca. 1 uke
  Har kjøpt flere Iphone samt Ipad hos Apple Store og er stort sett fornøyd med leveringen. UPS eller TNT leverer raskt frem til Norgen, men derfra og ut til kunden (Posten) kan de ta tid.
  Vær obs på at Apple stort sett har 1 års garanti. Ønsker du å reklamere på et produkt etter den tid, må du gjøre oppmerksom på at du bruker retten om 2 års reklamasjonsrett som gjelder i Norge.
  Apple Care vil påberope seg retten til å godkjenne en reklamasjon innenfor denne perioden.
  Selv fikk jeg ny telefon selv om garantien var utløpt