Om Advance for Business

Advance AS ble etablert i 1992 og startet netthandel i 1995, som en av de første i Norge. Vi er en økonomisk solid bedrift med et stort leverandørnett opparbeidet gjennom mange år, samt et godt logistikkapparat i hele verdikjeden. Dette sikrer våre kunder varer av høy kvalitet med raske og stabile leveranser.

Vi har Norges største utvalg på nett med over 500.000 produkter fra mer enn tusen produsenter. Bredden er stor, med mange unike produkter, også high-end produkter fra internasjonale nisjeprodusenter. Advance leverer til bedrifter og offentlige etater.

Vår nettbutikk er brukervennlig og har høy kvalitet på informasjon om varer, produsenter og tilgjengelighet. Vi treffes også på telefon for bistand med produktvalg og råd. Som kunde får du løpende ordreoppfølging på e-post med oppdaterte leveringstider, samt pakkesporing fra ordren plasseres til varene mottas. Vårt system tilrettelagt for flere innkjøpere og leveringsadresser, enkelt vedlikeholdt av bedriftens administrator.

Omtaler av Advance for Business

Totalt 3 av 5

Basert på 7 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Arthur 13.12.2017 Ca. 1 uke
  Bestilte en telefon den 8 desember og den er fremdeles i dag den 13 desember ikke levert til posten.
  Dette er for dårlig, lurer på om den kommer før jul, da det er en gave.
  Advance for Business logo
  Kundeservice 14.12.2017
  Hei, Pakken din ble sendt i går, du finner sporingsdetaljer på emailen du mottok. Du bestilte telefonen fredag kveld, og ordren ble behandlet da lageret åpnet over helgen. Det er mye å gjøre nå oppunder jul, og posten har varslet at... Les hele svaret »
 • Tobias 20.09.2017 Ca. 2 uker
  Har gått 11 dager siden bestilling. Har ikke fått noe informasjon om kjøpet videre. Jeg bestilte Gigabyte geforce gtx 1080 Ti Fe. Å bruke 8000kr uten å få vite noe er ikke bra
 • Kristian 29.06.2017 Neste dag

  Kjapp levering og god pris på produktet. Anbefales.

 • Ketil Bro 15.06.2017 Neste dag

  Bestilte ny laptop kl. 13:30 og fikk en oppringning om at det ikke var sikkert at de rakk å få den ut i tide siden det var sent på dagen. Levert på døren kl. 11 neste dag. Gode priser og god service. Så langt veldig godt fornøyd.

 • Øystein 05.04.2017 2 dager

  Veldig bra oppfølging når ein tar kontakt for å få hjelp med valg av produkt!

 • Jens 01.03.2017 3 dager

  Minus:


  Mangelfull emballering - bare papir som var krøllet sammen på toppen av produktet og ikke under. Litt for dårlig når det dreier seg om et produkt til 5000 kroner.


  Litt treg nettbutikk og litt irriterende at det ikke stod spesifikasjoner eller bilde i produktomtalen. Måtte sjekke produktnummeret for å finne riktig modell.


  Pluss:


  Beste pris, med ikke med stor margin.


  Grei leveringstid.

Vis alle omtaler (59)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord