Om Advance for Business

Advance AS ble etablert i 1992 og startet netthandel i 1995, som en av de første i Norge. Vi er en økonomisk solid bedrift med et stort leverandørnett opparbeidet gjennom mange år, samt et godt logistikkapparat i hele verdikjeden. Dette sikrer våre kunder varer av høy kvalitet med raske og stabile leveranser.

Vi har Norges største utvalg på nett med over 500.000 produkter fra mer enn tusen produsenter. Bredden er stor, med mange unike produkter, også high-end produkter fra internasjonale nisjeprodusenter. Advance leverer til bedrifter og offentlige etater.

Vår nettbutikk er brukervennlig og har høy kvalitet på informasjon om varer, produsenter og tilgjengelighet. Vi treffes også på telefon for bistand med produktvalg og råd. Som kunde får du løpende ordreoppfølging på e-post med oppdaterte leveringstider, samt pakkesporing fra ordren plasseres til varene mottas. Vårt system tilrettelagt for flere innkjøpere og leveringsadresser, enkelt vedlikeholdt av bedriftens administrator.

Omtaler av Advance for Business

Totalt 2.5 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Thomas 19.12.2017 Neste dag
  Lynrask kredittvurdering og levering til nye kunder. Det ble borte produkter under transport som trekker ned.
 • Arthur 13.12.2017 Ca. 1 uke
  Bestilte en telefon den 8 desember og den er fremdeles i dag den 13 desember ikke levert til posten.
  Dette er for dårlig, lurer på om den kommer før jul, da det er en gave.
  Advance for Business logo
  Kundeservice 14.12.2017
  Hei, Pakken din ble sendt i går, du finner sporingsdetaljer på emailen du mottok. Du bestilte telefonen fredag kveld, og ordren ble behandlet da lageret åpnet over helgen. Det er mye å gjøre nå oppunder jul, og posten har varslet at... Les hele svaret »
 • Tobias 20.09.2017 Ca. 2 uker
  Har gått 11 dager siden bestilling. Har ikke fått noe informasjon om kjøpet videre. Jeg bestilte Gigabyte geforce gtx 1080 Ti Fe. Å bruke 8000kr uten å få vite noe er ikke bra
 • Kristian 29.06.2017 Neste dag

  Kjapp levering og god pris på produktet. Anbefales.

 • Ketil Bro 15.06.2017 Neste dag

  Bestilte ny laptop kl. 13:30 og fikk en oppringning om at det ikke var sikkert at de rakk å få den ut i tide siden det var sent på dagen. Levert på døren kl. 11 neste dag. Gode priser og god service. Så langt veldig godt fornøyd.

 • Øystein 05.04.2017 2 dager

  Veldig bra oppfølging når ein tar kontakt for å få hjelp med valg av produkt!

Vis alle omtaler (60)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker