Om Addnature.no

Velkommen til vår nyeste satsning, Addnature.no! Vi gleder oss til vårt norske eventyr. Addnature har rukket å bli en av Sveriges ledende nettbutikker på friluftsutstyr. Sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger til både telting og fotturer, som til avansert brevandring. Vi jobber daglig med å kartlegge nye trender og oppdatere vårt sortiment. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene!

Siste omtaler
 • Karen 05.08.2019
  Jeg skulle kjøpe en skalljakke og en fleecejakke fra nettsiden, og fullfører kjøpet med BankID på mobil. Da den er jobbet ferdig går siden plutselig tilbake til handlekurven, uten at jeg får noen ordrebekreftelse. Jeg går i nettbanken hvor jeg ser at 2248kr er trekt fra min konto. Har siden torsdag prøvd å kontakte Addnature, både på Mail og deres kontakt-skjema på nettsiden. Det eneste...
 • edvard 16.04.2018 2 dager
  Som forventet, Gode på pris og rask levering.
 • Laila 10.06.2017 Ca. 2 uker

  Jeg kjøpte et 'Icebreaker' skjørt hos Addnature sist høst(2016). Et par måneder før hadde jeg kjøpt ulltights i samme mønster/serie i en autorisert Icebreakerbutikk hvor jeg også prøvde skjørtet. Skjørtet jeg fikk fra Addnature var ulikt i farge sammenlignet med tightsen, ulik bakside på stoffet, og ulik størrelse og fasong sammenlignet med det jeg hadde prøvd to måneder før. Merking av plagget avvek fra de jeg har fra før fra Icebreaker. Jeg skrev til Addnature og spurte om de hadde solgt meg 'fake' vare. Jeg ble bedt om å returnere varen for sjekk gratis. Returembalasjen måtte jeg betale selv da orginalembalasjen som var en liten sveiset plastpose ikke kunne brukes igjen. En tid etter returen fikk jeg beskjed om at kjøpet var hevet. Ingen videre forklaring. De kunne ikke skaffe originalt skjørt på ny forespørsel.

  ...
  Addnature.no logo
  Team Addnature 06.07.2017
  Det er svært synd å høre at du har en negativ opplevelse av oss. Vi beklager at kommunikasjonen fra vår side ikke har vært slik du ønsket. Vår reklamasjonsavdeling har sett på varen og fant ingen forskjell mellom varen du mottok og de... Les hele svaret »
 • Tove 10.03.2017 3 uker eller mer

  Jeg har opplevd litt forskjellig kundebehandling, men det jeg har opplevd fra Addnature har vært skikkelig dårlig. Jeg bor på Svalbard og de har nektet meg momsrefusjon til tross for at norsk politi har bekreftet innførsel. Videre nekter de å sende meg en reparert jakke hjem til meg fordi jeg bor på Svalbard. Jeg kommer aldri til å handle der igjen!!!

  Addnature.no logo
  Team Addnature 10.04.2017
  Hei,
  Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard/ Jan Mayen. Dersom du bestiller en vare til en fastlandsadressen i Norge, så står du selv ansvarlig i forbindelse med toll/moms reglene, dersom du frakter en vare videre til Svalbard etter å ha... Les hele svaret »
 • Andreas 16.12.2016 2 dager

  De beste prisene