Om Adaptere.no

Adaptere.no har som mål å tilby en enkel, kjapp og mangfoldig arena for kjøp av kabler og adaptere i alle varianter - til en lav pris. Med et stort utvalg av kabler og adaptere innenfor de fleste kategorier, så forsøker vi på å dekke det beste av varebehov. Skulle det imidlertid være et produkt du skulle savne i vårt sortement, så gi oss gjerne en tilbakemelding. Kontaktskjema »

Vi ønsker å levere en kjøpsdatopplevelse som er kjapp, enkel og rimelig for deg som kunde. Som en del av vår filosofi om å levere en løsning som er kjapp og enkel, så opererer vi uten kunderegistrering. Det betyr rett og slett at du slipper å måtte registrere deg hos oss for å handle. Enkelt og greit skriv inn inn navn og leveringsadresse, betal, og du er ferdig!

Frakt

I mange tilfeller kan fraktpris ved netthandel ende opp å koste like mye som varene selv. Vi opererer med fri frakt, og ingen ubehagelige overraskelser. Vi sender i boblekonvolutter med A-post, og kan sådan stille med meget kort leveringstid, typisk 1-2 virkedager.

Siste omtaler
  • Pernille 18.09.2016 Neste dag

    Anbefales


    Veldig hyggelig kundeservice, og overraskende rask levering.  Aldri vært borti noen raskere enn disse.  Bestilt på en ettermiddag (etter kl 12)og varen har vært framme enten dagen etter bestilling,eller dagen etter der. Ubeskrivelig raskt.

    ...

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker