Om Adaptere.no

Adaptere.no er en liten nettbutikk som har som mål å kunne tilby en enkel, kjapp og samlet arena for kjøp av kabler og adaptere i alle varianter, og til rimelige priser. Med et stort utvalg av kabler og adaptere innenfor de fleste kategorier, så forsøker vi på å dekke det beste av varebehov. Skulle det imidlertid være et produkt du skulle savne i vårt sortement, så gi oss gjerne en tilbakemelding her.

Vi ønsker å levere en kjøpsopplevelse som er enkel og grei for deg som kunde, og opererer derfor uten kunderegistrering. Det betyr rett og slett at du slipper å måtte registrere deg hos oss for å handle. Skriv inn inn navn og leveringsadresse, betal, og du er i mål. Kjapt og smertefritt!

Frakt

Fast fraktpris på 29 kr. Vi tilbyr fri frakt på ordre over 150 kr. Ordre sendes i boblekonvolutter med A-post, og vi kan sådan stille med kort leveringstid på typisk 1-3 dager

Siste omtaler
  • Pernille 18.09.2016 Neste dag

    Anbefales


    Veldig hyggelig kundeservice, og overraskende rask levering.  Aldri vært borti noen raskere enn disse.  Bestilt på en ettermiddag (etter kl 12)og varen har vært framme enten dagen etter bestilling,eller dagen etter der. Ubeskrivelig raskt.

    ...