Brukt og demovarer

Her finner du brukte og returnerte produkter som butikkene ikke kan selge som en ny vare. Vi samler priser på demovarer, B-varer og varer som er refurbished, returnert og brukt. Slik kan man enkelt finne brukte alternativer som sparer både penger og miljøet.

Kategorier
Aktuelt

1273 produkter

10%
Philips SHC5200

Philips SHC5200

Brukt fra
22%
Nikon Z6

Nikon Z6

Brukt fra
48%
Nikon D850

Nikon D850

Brukt fra

Ukens kampanjer

Om brukt og demovarer

Her har vi samlet produkter som butikkene av en eller annen grunn ikke kan selge som en ny vare. Dette kan være fordi produktet enten er brukt, returvare, brukt som demo eller låneprodukt, eller har fått skadet forpakning.

Mange av disse produktene er i god stand, så i stedet for å kaste slike produkter er det flere butikker som selger disse til en redusert pris. Vi henter ut alle disse produktene og samler de på et sted slik at du enkelt kan finne brukte alternativer som lar deg spare både penger og miljøet.

Det kan være forskjell på hvilken tilstand de brukte varene er i. Derfor har flere butikker laget et klassifiseringssystem hvor de gir varen en karakter på bakgrunn av hvilken tilstand produktet er i. Det er derfor viktig å lese beskrivelsen nøye, slik at du får et godt innblikk i produktets tilstand før du kjøper.

Når du kjøper en brukt vare fra en butikk skal den samme lovgivningen angående angrerett og reklamasjon gjelde som ved kjøp av ny, med noen få unntak. Er du usikker bør du ta kontakt med butikken før du handler for å forsikre deg om hvilke rettigheter du har.

En dag for å bytte og kjøpe brukt

Grønn Fredag startet som en motreaksjon mot Black Friday og foregår derfor på samme dag. Sjekk ut Green Friday her »

Sist sett på