Slik blir du Prisguiden-ekspert!

Har du hørt om vår Prishistorikk og best i test-sortering? Prisguiden har mange nyttige funksjoner som skal gjøre det enkelt å kjøpe rett produkt. Her kan du lese om alle de smarte funksjonene og lære hvordan du kan få mest mulig ut av tjenesten.

Prisguiden er en prissammenligningstjeneste. Vi henter inn priser fra over 500 butikker, slik at du enkelt kan se hvilke butikker som har det du ser etter og hvor mye det koster i hver butikk.

Vi sammenligner priser på mer enn 6 millioner produkter innenfor alt fra klær og sko til elektronikk, byggevare, sportsutstyr, barneutstyr, interiør og kosmetikk. Med andre ord lønner det seg å sjekke Prisguiden hver gang du skal handle noe nytt.

Prisguiden viser deg hvor mye en vare koster i ulike butikker.

Tilbudssiden

Ønsker du å få et raskt overblikk over alle de beste tilbudene akkurat nå? Da er Prisguidens tilbudsside stedet for deg! Her får du oversikt over alle de mest spennende og populære tilbudene akkurat nå. Du har mange muligheter til å filtrere og skreddersy resultatet etter butikk, kategori, pris, rabatt og mer, slik at du får se det som er mest interessant for deg.

Rekordbillig

Enkelt og greit, hvis et produkt er merket Rekordbillig, har det aldri hatt lavere pris i følge vår Prishistorikk. Da kan det være lurt å slå til!

Dette ikonet betyr at produktet aldri har vært billigere

Se alle Rekordbillige tilbud her 

Tester og anmeldelser

Vi vil vise vei til gode kjøp. Det gjør vi blant annet ved å legge inn tester og anmeldelser som gir bedre kunnskap om produktene. Vi tester ikke produktene selv, men henter vurderinger fra seriøse aktører både i Norge og utlandet slik at du slipper å lete selv. Ved å sortere produktene i en kategori etter best i test kan du enkelt finne de som har blitt sterkest anbefalt.

Best i test-sorteringen finner du i menyen til høyre over produktene.


Prishistorikk

Lurer du på hvor bra prisen er i dag sammenlignet med tidligere? Prishistorikken lar deg enkelt se hva prisen har vært før.

Grafen kan også vise om det er trender i prissvingningene. Kanskje oppdager du at det du ser etter ofte er billigere en bestemt tid på året. Da får du en peiling på når det kan være lurt å slå til. Du kan selv velge hvor langt tilbake i tid du vil se med knappene under grafen.

Prishistorikken viser hvordan prisen har endret seg over tid.

Prisvarsel

Ved å melde deg opp til Prisvarsel får du beskjed om et produkt blir billigere uten å måtte sjekke selv. Du velger fritt om du ønsker å motta varslene på e-post eller SMS. Begge deler er gratis. 

Noen tilbud varer kun en kort periode, og butikkene kan fort bli utsolgt. For å få med deg de gode kjøpene er det derfor lurt å følge nøye med på e-posten eller få varslene på SMS hvis du ikke sjekker innboksen ofte.

Her kan du be om Prisvarsel på produktet.Min side

Når du melder deg opp til Prisvarsel eller trykker på hjertet på et produkt, lagres produktet på “Min side”, slik at du kan finne det igjen senere. Du finner denne siden i menyen oppe i høyre hjørne på prisguiden.no. Ved å logge inn kan du se alle produktene dine og endre hvordan du får Prisvarsel, sette en prisgrense for varslene og slette produkter.

"Min side" finner du i menyen oppe i høyre hjørne.


"Min side" kan du bruke på mange måter. Her kan du for eksempel holde oversikt over ting du ønsker deg eller følge med på produkter du kjøper regelmessig. Og når det nærmer seg jul og bursdager kan du samle opp gaveidéer her. 

Det er mulig å organisere produktene i lister for å gjøre det ekstra oversiktlig. Og skulle du ønske å dele en liste med andre, kan du også gjøre det.

Hent i butikk

Noen ganger – ja kanskje ganske ofte – er det raskere og mer praktisk å hente en vare i butikken enn å få den levert. Hvis du ønsker å finne butikken nærmest deg som har det du er ute etter, kan du trykke på “Hent i butikk”. Da får du en oversikt over alle butikkene hvor du kan hente varen, og du kan søke etter den som er nærmest deg.  

"Hent i butikk"-knappen finner du oppe ved produktbildet og i prislisten.

Når du trykker på knappen oppe ved bildet, får du se alle butikker uavhengig av kjede. Trykker du på knappen i prislisten, får du se alle butikkene til den bestemte kjeden.

Gratis app til iPhone og Android 

Vil du komme til Prisguiden med bare ett trykk på mobilen? Da bør du laste ned den gratis appen vår! Med appen kan du raskt sammenligne priser, få prisvarsel og se dagens beste tilbud. 

Med disse funksjonene håper vi på å vise deg veien til gode kjøp!

Populært akkurat nå

Sist sett på