Prissammenligning i ny drakt!

Vi i Prisguiden jobber for å gi våre brukere en enkel og uavhengig tjeneste for sammenligning av priser, produkter og butikker. Nå tar vi flere ulike grep for at det skal bli enda enklere for deg å shoppe smart på nett.

Forandring fryder

Hos Prisguiden skal du enkelt finne det du leter etter – uansett om du leter etter inspirasjon eller er på jakt etter noe spesielt. For at du skal få en så bra opplevelse som mulig er det derfor viktig at vårt design også utvikler seg med tiden. Vi har nå oppdatert tjenesten vår med et stilrent uttrykk, som har fokus på tydelighet og funksjonalitet. Du kan fortsatt bruke Prisguiden på den måten du ønsker selv – om du vil få prisvarsel når et produkt faller i pris, sammenligne forskjellige produkter og tilbud, eller utforske hva som er rekordbillig akkurat nå.

Smartere shopping for alle

Det er ikke alltid man får de kolossale rabattene og tilbudene man ønsker seg, men vi i Prisguiden vet at du fortsatt kan gjøre mange gode kjøp. Vi har nylig oppdatert prisgrafen vår, slik at du enklere kan se når det er en bra tid å kjøpe produktet på. På den måten kan du gjøre shoppingen enda litt smartere. Samtidig jobber vi ustanselig for å gi deg enda flere butikker og produkter å velge mellom. Det sier seg selv at desto flere butikker og produkter vi legger til, desto sikrere er vi på at vi kan finne den beste prisen på akkurat det du er på jakt etter. Bare i løpet av det siste året har vi økt antallet produkter med 14% og butikker med 20% – og mer skal det bli.

Sammen er vi sterke

I fjor ble Prisguiden en del av den globale shopping- og betalingstjenesten Klarna. Det gir oss mange muligheter til å nå ut til enda flere med smarte shoppingråd. Prisguiden er fortsatt en uavhengig tjeneste for prissammenligning - men nå også med en solid dosa rosa magi.

Hva syns du om vår nye stil?
Vi i Prisguiden setter stor pris på alt vi får av ris, ros, spørsmål og tilbakemeldinger. Har du noe på hjertet? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Bruk "Tips oss"-knappen i menyen eller send en mail til post@prisguiden.no

Populært akkurat nå

Sist sett på