Prisguiden har blitt helt ny

Velkommen til et enda smartere verktøy - i ny drakt.

 

Tjenesten som startet allerede i 1998 har nå fått en skikkelig ansiktsløftning. Målet har vært å gi deg et enda enklere og bedre verktøy.

Ny både på utsiden og innsiden

Ved første øyekast er de mest åpenbare endringene av det kosmetiske slaget. Vår tidligere webdesign begynte å dra på årene, og vi ønsket et formspråk som tok Prisguiden inn i 2017. Siden er derfor frisket opp med ny fargepalett, ny logo og en rekke nye visuelle elementer.

Likevel - det vi har jobbet aller mest med er å gjøre hver side enda enklere og smartere for deg. Vi håper vi har lykkes med det – men ønsker gjerne dine tilbakemeldinger på hvordan sidene fungerer!

Skriv oss noen linjer om hva du synes >

 

Her er noe av det som er nytt:

 

Prisguiden-apps


1. Vi har fått APP!

Vi vet at det er mange som har savnet å ha Prisguiden lett tilgjengelig på telefonen – for eksempel når du står der i butikken og skal gjøre et valg. I det stille har vi lansert apps både til Android og iOS og nå ønsker vi å dele dem med dere.

Appene speiler Prisguiden.no og er derfor alltid oppdatert på både innhold og funksjoner. Ganske så smart!

Prisguiden-apps

Last ned til Android

Prisguiden-apps

Last ned til iOS (Apple)

2. Se etter Prisvarsel-fuglen

Vi gir deg et pip når prisen går ned. Prisvarsel er nå lettere å finne og du kan enkelt administrere varslene i egne lister på dine sider.

3. Lettere å velge riktig med guider og tester

Et godt kjøp handler ikke bare om best pris. Nå samler vi inn flere tester og guider slik at du kan finne akkurat riktig produkt for deg. Så er det litt mindre sjans for å gjøre bomkjøp!

4. Litt smartere søk

Søket på Prisguiden har fått litt høyere IQ. For eksempel er det bedre på å foreslå kategorier, slik at du kommer deg videre og kan filtrere ned til riktig produkt.   

5. Enda flere tilbud på Tilbudssiden

Vår tilbudsside er en av de mest populære seksjonene på Prisguiden. Med fullbreddevisning kan du nå se minst dobbelt så mange produkter samtidig. Det er også lettere å sortere på kategori eller butikk, og ikonene for Tilbud eller Rekordbillig har fått helt ny utforming. 

6. Lagre det du søker mest på

Dine sider, eller ”Min Prisguide”, har fått mye ny funksjonalitet. Vi har gjort det mulig å lagre søk og produkter i egne lister, og på Min Prisguide kan du velge hva du vil ha Prisvarsel på.  

7. Følg prisen med ett øyekast

Vi synes Prishistorikken er viktig for å ta gode kjøpsbeslutninger. Derfor har vi flyttet Prishistorikken opp ved siden av prislisten, slik at du med ett øye kan se hvor god prisen er akkurat nå. Kanskje lønner det seg å sette på et Prisvarsel og vente litt?

  

Din ærlige tilbakemelding

Vi har mange lojale brukere der ute og får daglig inn gode tips og råd fra dere. Har du synspunkter på hvordan den nye siden både ser ut og fungerer?


Hva er blitt bedre, hva må vi jobbe mer med? La oss få høre det gjennom en kort spørreundersøkelse (tar maks 5 minutter) eller i en e-post til post@prisguiden.no. 

Tusen takk for hjelpen! 

Lykke til med å finne de gode kjøpene!

Hilsen teamet bak Prisguiden
- Amund, Anders, Geir, Andreas, Robert, Alf og Kamil

Populært akkurat nå

Sist sett på