Vær med på å stemme frem Folkets mobil

Hvilken mobiltelefon er årets beste? Vær med på å stemme frem hvilken mobiltelefon som fortjener å vinne Gulltasten-prisen for Folkets mobil.

5. november samles mobilbransjen under årets Inside Telecom-konferanse for utdeling av Gulltasten-prisen. Det skal deles ut priser i ni ulike kategorier – blant annet skal Årets mobil kåres av en fagjury bestående av representanter fra digi.no, tu.no, Dinside og Elektronikkbransjen. I tillegg til fagjury-prisen, skal vi også kåre den mobiltelefonen folk flest liker best – nemlig Folkets mobil.

Nå kan du være med å kåre hvilken mobiltelefon som fortjener å vinne Gulltasten-prisen for Folkets mobil. Under finner du en liste over telefoner juryen har valgt å nominere, og som du kan stemme på. Listen består av mange av de mest aktuelle toppmodellene fra de ulike produsentene. For å bli med på listen har juryen stilt noen krav, som at telefonen skal være i salg og ha kommet i norske butikker i 2019. Fjorårets modeller er altså ikke med. Alt du trenger å gjøre for å være med å bestemme hvilken telefon som skal kåres til Folkets mobil er å avgi din stemme nedenfor.

Vinneren vil bli annonsert på kvelden 5. november her på Prisguiden og på digi.no.

Gulltasten 2019 arrangeres av TU Event i samarbeid med Inside Telecom. Kåringen av Folkets mobil gjøres i et samarbeid av Prisguiden og digi.no

Populært akkurat nå

Sist sett på