Mange bruker Black Friday til å bli ferdig med julegavene på den store shoppingdagen 29. november. Mange butikker setter ned prisene og om du vet hva du skal kjøpe, kan det være en anledning til å spare noen kroner.

 

Tre tips til deg som vil gjøre en god julegavehandel:

 

1. Lag ønskelisten på nett og få full oversikt over prisene

Bruk en tjeneste som Prisguide.no når du leter etter gaveideer til familie og venner. Ved å bruke «huskefunksjonen» samler du ideene på ett sted og kan følge med på hva produktene koster til enhver tid. Med huskelisten på nett er du klar til å slå til når tilbudene på Black Friday dukker opp!

 

2. Få automatisk beskjed når ønskelista faller i pris

På selve Black Friday er det lett å bli overveldet – og du kan lett ende opp med å kjøpe mer enn du tenkte, eller enda verre: ting du ikke trenger! Løsningen er å sette opp «prisvarsel» hos Prisguide på dine drømmeprodukter. Du slipper å lete rundt etter tilbudene, men får dem på e-post når de dukker opp. Snakk om lettvint julegaveshopping?

 

3. Sjekk om tilbudene faktisk er gode med prishistorikk

Pass på å ikke gjøre bomkjøp Det er ikke alle tilbud som faktisk er gode tilbud. Er dette et produkt som går ned i pris jevnlig, eller ser det ut som en unik sjanse akkurat i dag? Som en god tilbudsjeger bør du derfor sjekke prishistorikken før du trykker «kjøp».

 

Bonustips:

Ta en ekstra sjekk av produktet som er på tilbud - er det en grunn til at produktet er satt mye ned i pris? Black Friday er en god måte for butikkene å «renske opp» i hyllene og selge unna utgående produkter. Et lite søk på Google hjelper deg med å finne ut om du kjøper dagens modell eller fargen du har lyst på.

 

Prøv verktøyene omtalt over:


Søk opp et produkt og sett på Prisvarsel

Se Prisguidens store Black Friday-oversikt

Se de beste tilbudene vi har funnet