Visste du at Prisguide kan tipse deg når drømmemobilen er på tilbud? Eller at prishistorikken viser hvor mye et produkt har variert i pris den siste tiden?

Hver dag jobber vi for å gjøre det enkelt for deg å sammenligne priser på produkter. Vi samler priser fra mer enn 175 butikker i ett søkefelt. Her har vi samlet våre beste tips til god netthandel, slik at du kan gjøre et skikkelig godt kjøp.

 

#1 Nye tilbud hver dag
Vi analyserer prishistorikken på samtlige produkter og har samlet alle de beste tilbudene på én side. Og da mener vi tilbud som faktisk er billigere i dag enn de har vært tidligere. De aller beste tilbudene merker vi «Rekordbillig». Dette er produkter som aldri har vært billigere enn de er i dag. Oppdatert liste over alle tilbudene finner du på prisguide.no/tilbud

 

#2 Motta prisvarsel automatisk på dine favorittprodukter
Prisvarselet hjelper deg å overvåke prisene på et produkt. Tjenesten er gratis, og vi sender deg en epost straks produktet du abonnerer på faller i pris. Dette gjør at du kan lene deg tilbake og likevel få med deg de virkelig gode prisene på produktene du drømmer om.

 

Prisvarsel og prishistorikk
Se prishistorikken og få tilsendt varsel på epost når prisen faller under ønsket grense

 

#3 Sjekk alltid prishistorikken
Et kjapt blikk på prishistorikken viser prisutviklingen over tid, og du finner fort ut om dagens pris er god eller dårlig. For noen produkter endres prisen både ofte og mye, og for disse er det ekstra viktig å se hva produktet har kostet tidligere. Vi ser ofte at for eksempel hvitevarer eller TV-er settes ned med mange tusen kroner i en periode. Da er det stor sannsynlighet for at du vil se det samme tilbudet igjen senere, så om du har litt is i magen sparer du mye på å melde deg opp til et prisvarsel på dette produktet.

 

#4 Lag din egen huskeliste
Er det flere produkter du ønsker å følge med på? Eller kanskje du vil dele en liste med produkter med venner og kjente? Legg produktene i huskelisten, og del linken til huskelisten med hvem du vil. Hvis du er logget inn kan du også lagre huskelisten slik at du kan hente den opp senere på en annen PC eller fra mobilen.

Huskeliste
Ett klikk på "Husk" er alt som skal til

 

#5 Bruk Prisguide.no på mobilen
Husk å sjekke Prisguide også når du er på farten. Både Tilbud og Kampanjer finner du i menyen, og alle andre funksjoner er selvfølgelig like tilgjengelig på mobilen som de er på nettbrett og PC.

 

Hørt om Kampanjer?
«Ukens tilbud», «kampanjedager», «Helgekupp», «Crazy days». Butikkenes kampanjer har mange navn, og for å gjøre det enklere for deg å finne kampanjene DU vil se har vi kategorisert og samlet alle på én side: prisguide.no/kampanjer

 

Vi vil høre fra deg!
Har du et tips, knallbra idé, ris eller ros? Skriv til oss på Facebook.com/Prisguide.no da vel! (Eller bruk «Tips oss»-funksjonen i Prisguide-menyen.