De 8 beste ansiktsmaskene i 2021

Enten du ønsker deg renere hud, jevnere hudfarge eller mer glød, her finner du den beste masken til ditt behov – til best pris.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

For oppdaterte priser og produkter kan du se alle ansiktsmasker i Prisguiden her »


Ser du etter en ansiktsmaske som egner seg for din hud og gjør det den lover, men synes det er vanskelig å finne den rette i mengden? Vi har lest et hopetall av ekspertanbefalinger fra magasiner som Vogue, Cosmopolitan og Allure, og brukeromtaler hos blant andre Sephora, Ulta, Amazon, Vita og Kicks. Her viser vi deg de maskene som oftest har blitt løftet fram på topplistene og er best likt av brukerne. 

Ansatte i Prisguiden

Dette er guidene våre

Vi i Prisguiden lager produktguidene ved å samle og lese gjennom hundrevis av tester - slik at du kan gjøre gode, trygge kjøp.

Hopp rett til: 

 

Beste maske mot kviser:


Clinique Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask

Dette er en leirebasert maske som skal tørke ut og forebygge urenheter i huden. Masken skal rense porene i dybden og eliminere overflødig olje i huden.

Brukerne bekrefter at den gjør det den lover, og de fleste opplever at den tørker ut urenhetene uten å tørke ut huden. Det er en skånsom, parabenfri og oljefri formel for alle hudtyper, som ikke skal irritere huden.

Beste maske mot tilstoppede porer, hudormer og fet, oljete hud:


Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Masken fra Origins inneholder leire som renser huden for miljøgifter og andre urenheter som tetter porene. Dessuten inneholder den kull som fjerner overflødig olje, som ellers kan føre til hudormer.

Brukerne sier at masken får ut hudormene og i tillegg krymper porene, tar vekk overflødig olje og gjør huden strålende. Masken er fri for parabener, sulfater, triklosan, med mer, og egner seg for alle hudtyper.

Beste maske mot pigmentflekker:


Éminence Bright Skin Masque

Hvis du vil bli kvitt pigmentflekker, anbefaler både eksperter og brukere denne prisbelønte masken fra Éminence. Med blant annet melbærekstrakt og lakrisrot skal den redusere hyperpigmentering og mørke flekker.

Brukernes erfaringer er at den fjerner mørke flekker og gjør huden både lysere og mykere. Masken er økologisk og fri for parabener, ftalater, sulfater, triklosan og syntetiske fargestoffer. Passer for normal til tørr hud.

Beste maske mot tørr og dehydrert hud:


Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Denne bestselgende masken fra Clinique er ment å brukes over natten for å tilføre fukt og gi huden mer glød.

Hundrevis av brukere er fulle av lovord for masken. De sier den hjelper selv den tørreste hud bli mykere og mer hydrert. Den er fri for parabener, ftalater og parfyme, og kan brukes på alle hudtyper.

Beste maske mot rynker:


Sisley Paris Black Rose Cream Mask

Dette kan være en velegnet maske hvis du ønsker å redusere alderstegn. Den inneholder blant annet chlorella, sheasmør og essensielle oljer av geranium, rose og magnolia som skal bekjempe aldring og tretthetstegn, samt jevne ut, revitalisere og hydrere huden.

Brukerne bekrefter at masken har den effekten som Sisley lover og sier at produktet tilfører fukt, glatter ut huden, reduserer linjer og gir glød. Masken kan brukes på alle hudtyper.

Beste maske for glød:


Kiel’s Since 1851 Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

Masken fra Kiehl’s inneholder tranebærekstrakt som er rik på antioksidanter, og gurkemeieekstrakt som er betennelsesdempende. I tillegg har den mikrogranuler av tranebærfrø som rengjør huden. Den skal umiddelbart gi glød til gusten og trøtt hud og gjenopprette en frisk farge over tid.

Brukerne er begeistret for maskens evne til å roe irritasjoner i huden og gjøre den jevnere og mer strålende. Formelen er fri for parabener og kan brukes på alle hudtyper.

 

Beste øyemaske:


ELEMIS Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks

Hvis du er ute etter å redusere linjer og rynker rundt øynene, er denne masken fra ELEMIS et godt alternativ. Masken inneholder ingredienser som kollagen og hyaluronsyre, og på 20 minutter strammer den opp huden og gir fuktighet for et yngre utseende.

Brukerne sier at produktet umiddelbart gir et godt resultat som varer i flere dager.

 

Beste leppemaske:


Laneige Lip Sleeping Mask

Er det en leppemaske som stadig anbefales av både eksperter og brukere, så er det denne fra Laneige. Masken er ment å brukes over natten, og den inneholder hyaluronsyre og mineraler som mykgjør, fukter og glatter ut leppene.

Masken er dermatologisk godkjent for alle hudtyper.

 

Trenger du en god hudrens før du tar på masken? Se alternativer for alle hudtyper her »

På utkikk etter en god ansiktskrem? Se de mest populære i Prisguiden » 

Se også:

 

Populært akkurat nå

Sist sett på